Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Kom langs bij Droomparken!

U bent van harte welkom bij Droomparken om een recreatiewoning te bezichtigen. Daarnnaast vertellen onze adviseurs u graag meer over de aankoop- en investeringsmogelijkheden. Komt u liever op een moment dat u beter schikt? Bel dan 088-070 8400 of vul het afsprakenformulier in.

Open dag
Bezoek de open dagen op Droompark De Zanding

Droompark De Zanding

zaterdag 31 okt t/m zondag 1 nov 2020 van 11:00 tot 17:00 uur
Bezoek de open dagen op Droompark De Zanding dat zich midden in de natuur bevindt; Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op loopafstand van het vakantiepark. Bekijk het park, de faciliteiten en laat u informeren over de aankoop van een eigen vakantiewoning. 
Lees verder
Open dag
Bezoek de open dagen op Droompark Marina Strandbad

Droompark Marina Strandbad

zaterdag 7 t/m zondag 8 nov 2020 van 11:00 tot 17:00 uur
Bezoek de open dagen op Droompark Marina Strandbad en ontdek dit prachtige, nieuwe park met eigen jachthaven aan de IJssel. Laat u informeren over de aankoop van een recreatiewoning door één van onze adviseurs.
Lees verder
Open dag
Bezoek de open dagen op Droompark Maasduinen

Droompark Maasduinen

zaterdag 14 t/m zondag 15 nov 2020 van 11:00 tot 17:00 uur
Bezoek de open dagen op Droompark Maasduinen in Noord-Limburg en ontdek dit prachtige, heuvelachtige park. Bekijk het park, de faciliteiten en laat u informeren over de aankoop van een eigen vakantiewoning. 
Lees verder
Open dag
Droompark Hooge Veluwe

Droompark Hooge Veluwe

zaterdag 21 t/m zondag 22 nov 2020 van 11:00 tot 17:00 uur
Bezoek op de open dagen op Droompark Hooge Veluwe tegen over de ingang van Nationaal Park Hoge Veluwe en ontdek dit prachtige, bosrijke park. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord om u alles te vertellen over dit prachtige park. 
Lees verder
Open dag
Bezoek de open dagen op Droompark Beekbergen

Droompark Beekbergen

zaterdag 28 t/m zondag 29 nov 2020 van 11:00 tot 17:00 uur
Bezoek de open dagen op Droompark Beekbergen, dat verstopt ligt in de bossen van Beekbergen en Loenen op de Veluwe. Bekijk het park, de faciliteiten en laat u informeren over de aankoop van een eigen vakantiewoning. 
Lees verder