Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Droompark Bad Hoophuizen

Droompark Bad Hoophuizen

Ervaar de rust aan het Veluwemeer op Droompark Bad Hoophuizen

Droompark Bad Hoophuizen is gesitueerd in Hulshorst, op dertien minuten rijafstand van zowel Harderwijk als Nunspeet. Het vakantiepark, dat naast Droompark Zuiderzee is gelegen, ligt precies tussen deze twee plaatsen in. Waar Harderwijk een stedelijke uitstraling heeft, vindt u in Nunspeet in de horeca en winkelstraten die oer-Nederlandse gemoedelijke sfeer. Plus enkele blikvangers zoals korenmolen De Duif, de tuin met grootse coniferen, rododendrons, greppels en vijvers bij het Ronde Huis en de werken van de ‘Rembrandt van de Veluwe’, Arthur Briët, in het Noord-Veluws Museum.

Zoals de Veluwe toch al om de spreekwoordelijke hoek ligt van Droompark Bad Hoophuizen. Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op nog geen half uur rijden, verder kunt u in de directe omgeving van Nunspeet genieten van het bos, de heide en zelfs vennen tijdens wandelingen over het Hulshorsterzand, Het Zwarte Veld en het Nunspeetse Zandenbos.

De ligging aan het water in combinatie met de eigen jachthaven maakt dat vanaf Droompark Bad Hoophuizen allerlei vormen van waterrecreatie mogelijk zijn. Sowieso kan er af- en aangemeerd worden met een reguliere boot of zeilboot in de jachthaven en de stranden maken het ook mogelijk heerlijk ‘aan te liggen’ en te zwemmen in het ondiepe Veluwemeer. Maar Droompark Bad Hoophuizen biedt meer: het heeft een eigen watersportcentrum waar u kunt leren surfen.

Verder is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis. Binnen een kwartier parkeert u de auto op de parkeerplaats van het Dofinarium en kan er met de familie genoten worden van onder meer de shows met dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, dolfijnen en walrussen. Bij Harderwijk kunt u ook het randmeer oversteken naar Flevoland en dan bent u binnen tien minuten bij Dorhout Mees, dat met 36 holes niet alleen een golfwalhalla is, maar waar u ook kunt boogschieten of kleiduifschieten.

Nabij Dorhout Mees ligt ook Walibi Holland, trendsetter binnen de Benelux op het gebied van achtbanen. Walibi Holland telt er maar liefst zeven, naast drie waterattracties en nog een kleine dertig rides. Dit attractiepark in Biddinghuizen opent regelmatig een nieuwe achtbaan of bouwt een bestaande om, maar blikvanger is nog altijd de Goliath. Deze achtbaan uit 2002 behaalt een snelheid van 106 kilometer per uur, is 46,8 meter hoog en is daarmee zowel de snelste, hoogste als langste achtbaan van de Benelux.

Plattegrond Droompark Bad Hoophuizen

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Droompark Bad Hoophuizen
Droompark Bad Hoophuizen
Droompark Bad Hoophuizen
Parkshop Droompark Bad Hoophuizen
Droompark Bad Hoophuizen
Snackbar Droompark Bad Hoophuizen
Zwembad Droompark Bad Hoophuizen
Snackbar Droompark Bad Hoophuizen
Restaurant Droompark Bad Hoophuizen
Surfen Droompark Bad Hoophuizen
Watersport Bad Hoophuizen
Bekijk alle foto's

Droompark Bad Hoophuizen, waterbeleving voor jong en oud

Het binnenzwembad met bubbelbad, de jachthaven, de stranden, de zwemmogelijkheden in het Veluwemeer, de surfschool: ze vormen tezamen het aanbod aan waterrecreatiemogelijkheden dat Droompark Bad Hoophuizen bij vakantieminnend Nederland de naam van topresort heeft gegeven. Zelfs de horeca straalt die waterbeleving uit, want vanaf het restaurant annex loungeruimte annex gezellig grand café geniet u van een prachtuitzicht over het Veluwemeer. Bovendien beschikt Droompark Bad Hoophuizen over een eigen vissteiger.

Het vakantiepark biedt ook ander vermaak, voor jong en ouder, in de buitenlucht, zoals een multifunctioneel sportveld en diverse speeltuinen. Bij slecht weer kunnen de kinderen ook hun energie kwijt, niet alleen in het binnenzwembad maar ook in het indoor speelparadijs.

Niet alleen voor de jeugd, maar ook voor hun ouders staat in Droompark Bad Hoophuizen het comfort voorop. In het wellnesscenter komen lichaam en geest tot rust in de Finse sauna, het stoombad en het solarium. Daarnaast hoeven gasten het vakantiepark niet af voor de boodschappen, want Droompark Bad Hoophuizen heeft een eigen minimarket.

Het geheel ontzorgen van de vakantiegasten én u als investeerder staat kortom voorop. Dat is naast het beloftevolle investeerderspespectief de topservice die we u elke dag weer bieden.

Restaurant Bad Hoophuizen

Aanbod recreatiewoningen op Droompark Bad Hoophuizen

Zou u graag even binnen willen kijken? Dat kan! U bent van harte welkom op het resort tijdens een van de informatie dagen of maak gerust een afspraak met de aankoopadviseur wanneer het u gelegen komt.

Robuuste, maar elegante villa Club Maximaal Premium Plus
EuroParcs Bad Hoophuizen
Fraaie, energiearme vakantiewoning met zonnepanelen en warmtepomp
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 189.500
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hoophuizen
6 personen
3 Kamers
Vanaf € 119.500
Bekijk woning
Hackfort Concept
EuroParcs Bad Hoophuizen
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hoophuizen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 132.500
Bekijk woning
Cube Elite Droompark Bad Hoophuizen
EuroParcs Bad Hoophuizen
6 personen
3 Kamers
Vanaf € 230.000
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Droompark Bad Hoophuizen in Hulshorst biedt het beste voor mensen die houden van water, bos en familievermaak in de vorm van attractieparken, golfbanen en dierenrijkdom. Dit vakantiepark ligt aan het Veluwemeer, vlakbij de Veluwe en ook vlakbij aansprekende familie-uitjes als het Dolfinarium, attractiepark Walibi Holland en golfbaan Dorhout Mees. Bovendien is Droompark Bad Hoophuizen verrijkt met tal van faciliteiten en voorzieningen, van een jachthaven en een binnenzwembad tot een indoor speelparadijs en een multifunctioneel sportveld. Die diversiteit straalt  Droompark Bad Hoophuizen ook qua verblijfsaccommodaties uit: u kunt op dit vakantiepark investeren in een vakantievilla maar ook in een tiny house.

Een belangrijk pluspunt van Droompark Bad Hoophuizen is dat stedelijk comfort dichtbij is, want Harderwijk ligt op een steenworp afstand. Daarmee wordt de vakantiebeleving verder vergroot, want deze Hanzestad kent een schilderachtig mooie binnenstad die daarom al ruim vijftig jaar tot beschermd stadsgezicht is verklaard. Blikvanger is de driebeukige basiliek Onze Lieve Vrouwekerk uit de vijftiende eeuw, u kunt hier fraaie bijna vijfhonderd oude muurschilderingen bewonderen. Ook het Sint Catharinaklooster uit 1502 is een eyecatcher, net als de Middeleeuwse stadswallen waar de Vischpoort en Smeepoort van bewaard zijn gebleven.

De Markt vormt het hart van deze vestingstad, tezamen met het vroegere stadhuis dat in 1837 in Franse stijl is herbouwd. En dan zijn er nog andere architectonische parels zoals het pesthuis dat dateert van einde zestiende eeuw, een vroeg zestiende-eeuwse kapel van de Fraters, de laat-Gotische traptoren het Linnaeustorentje en de diverse herenhuizen uit de zeventiende en achttiende eeuw. Bonus bij dit alles is de pittoreske haven die een romantisch beeld geeft van het visserijverleden van Harderwijk dat zowel voorspoed als rampen in de vorm van ongelukken op zee bracht. In totaal kent Harderwijk bijna honderd Rijksmonumenten. 

De Vischmarkt is het kloppend hart qua eten, drinken en uitgaan in Harderwijk, de Boulevard biedt het meeste aan winkelplezier. De rijkdom en de veelzijdigheid van Harderwijk ziet u weerspiegeld in de locatie, de vakantiewoningen en de verdere aankleding van Droompark Bad Hoophuizen in het algemeen en de vakantiewoningen en faciliteiten en voorzieningen in het bijzonder. Het maakt dit vakantiepark tot toonaangevend binnen de recreatiebranche en daarmee interessant vanuit investeerdersperspectief.

Haven Droompark Bad Hoophuizen

Informatiedagen op Droompark Bad Hoophuizen

Bent u geinteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Bad Hoophuizen? Bezoek dan één van de informatiedagen/avonden of maak een afspraak met de aankoopadviseur. U bent van harte welkom! 

 

Strand Droompark Bad Hoophuizen

Neem contact op met Droompark Bad Hoophuizen

Bad Hoophuizen is bij uitstek een bijzondere locatie wanneer je interesse hebt in het aanschaffen van een recreatiewoning. De locatie is dankzij haar unieke ligging direct aan het Veluwemeer zeer populair onder vakantiegangers en daarmee ook zeer interessant als belegging met een aantrekkelijk rendement.

Adres
Varelseweg 211
8077 RB Hulshorst

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak