Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Restaurant Droompark Bad Hulckesteijn

Droompark Bad Hulckesteijn

Vanwege de perfecte ligging aan het water is Droompark Bad Hulckesteijn nu al ongekend populair! 

Soms zijn dromen geen bedrog. Een mooiere ligging dan die van Droompark Bad Hulckesteijn is nauwelijks denkbaar. Aan groot water, het Nijkerkernauw, waardoor u met een boot vanaf het Veluwemeer en het IJsselmeer kunt aanmeren in de jachthaven bij het vakantiepark. Gelegen ook nabij het grootste bosgebied van Nederland, de Veluwe. Gelegen verder aan het bijzondere veenweidegebied het Eemland. En aan de diverse en landschappelijk rijke Gelderse Vallei. Droompark Bad Hulckesteijn ligt ook niet ver van Harderwijk, Utrecht en het beboste heuvelgebied De Utrechtse Heuvelrug. Wie een investeringsdroom wil laten uitkomen, moet daarom zeker eens naar dit bijzondere en spiksplinternieuwe vakantiepark in Nijkerk komen!

Plattegrond Droompark Bad Hulckesteijn

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Droompark Bad Hulckesteijn
Droompark Bad Hulckesteijn
Droompark Bad Hulckesteijn
Cabana Droompark Bad Hulckesteijn
Speeltuin Droompark Bad Hulckesteijn
Restaurant Droompark Bad Hulckesteijn
Zwembad Droompark Bad Hulckesteijn
Zwembad Droompark Bad Hulckesteijn
Speelhad Droompark Bad Hulckesteijn
Bekijk alle foto's

Waterpret op Droompark Bad Hulckesteijn


Waterbeleving is op Droompark Bad Hulckesteijn meer dan alleen zwemmen, varen en het doen van andere vormen van waterrecreatie in en op het Nijkerkerkernauw. Het vakantiepark beschikt, naast een eigen jachthaven die toegerust is voor gewone boten en zeilboten, over diverse stranden waar volwassenen en kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Ook zijn er diverse vismogelijkheden en kan er bij bijvoorbeeld slecht weer een duik genomen worden in het binnenzwembad.

Droompark Bad Hulckesteijn beschikt over meer aansprekende binnenfaciliteiten, zoals een fitnessruimte, verschillende sauna’s, een infraroodcabine en een solarium. Voor de kinderen is er een aparte indoorspeelruimte met onder meer een tafelvoetbalspel en een biljarttafel. Buiten kunnen ze hun energie kwijt op de airtrampoline of op de diverse speeltoestellen. 

Het hoofdgebouw, waarin Brasserie De Vuurtoren is gevestigd, is het rust- en ontmoetingspunt van Droompark Bad Hulckesteijn. Hier kan overdag en ’s avonds heerlijk gegeten worden, bij voorkeur op het terras waarvan je een fraai uitzicht over het water hebt. Tevens dient deze horeca als loungeruimte en ’s avonds als gezellig café.

Gemak staat kortom voorop, ook dit vakantiepark van Droomparken. Zo hoeft u niet eens Droompark Bad Hulckesteijn af voor de boodschappen, want de eerste levensbehoeften kunt u bij de receptie aanschaffen.

Faciliteiten Droompark Bad Hulckesteijn

Aanbod recreatiewoningen op Bad Hulckesteijn

Interesse in de aankoop van een vakantiewoning op Droompark Bad Hulckesteijn? Bekijk hieronder het aanbod.

Luxe recreatiewoning Cube Elite
EuroParcs Bad Hulckesteijn
prachtig ruime en moderne woning met heldere lichtinval.
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 230.000
Bekijk woning
Moderne en bijzondere recreatiewoning Cube La Mer Premium
EuroParcs Bad Hulckesteijn
Met de luxe en bijzondere vormgeving steel je de show
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 139.500
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hulckesteijn
Stijlvol en chique recreatiewoning met luxe interieur
6 personen
3 Kamers
Vanaf € 195.000
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hulckesteijn
Chalet met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 79.500
Bekijk woning
Sfeervolle vakantiebungalow kopen
EuroParcs Bad Hulckesteijn
Fraaie vakantiewoning onder architectuur ontworpen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 159.500
Bekijk woning
Recreatiewoning Exclusif is eigentijds en geeft een vrij gevoel
EuroParcs Bad Hulckesteijn
Fraaie vakantiebungalow met veel licht en luxe.
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 114.500
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hulckesteijn
Slim gebruik van ruimte en een gelikt design
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 120.000
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Een A-locatie in hoofdletters geschreven, dat is Droompark Bad Hulckesteijn in Nijkerk. Gelegen aan water, het Nijkerkernauw, dat in directe verbinding staat met het Veluwemeer. Maar ook vlakbij de Veluwe, het Eemland, de Gelderse Vallei en Utrecht gesitueerd. In investeerdertermen is dit een vakantiepark bij uitstek met een wow-effect!

Vakantievierders die houden van waterrecreatie kunnen hun hart ophalen op Droompark Bad Hulckesteijn, want je kunt met je boot zo vanaf het vakantiepark richting het Veluwemeer of IJsselmeer varen. Wie houdt van bosbeleving is ook op  Droompark Bad Hulckesteijn aan het juiste adres, want binnen een kwartier ben je met de auto op de Veluwe. Bent u meer een persoon die zijn hart verpand heeft aan oer-Hollandse landschappen? Aan grasland met waaiers en fraaie vergezichten? Ook dat biedt de omgeving van Droompark Bad Hulckesteijn, want het vakantiepark ligt aan het veengebied het Eemland.

En voor wie bereid is wat verder te rijden: ook de beboste heuvels van De Utrechtse Heuvelrug liggen op een half uur rijafstand. En voor wie tenslotte meer een persoon is van de diversiteit: Droompark Bad Hulckesteijn ligt ook aan de Gelderse Vallei dat wordt ingekleurd door zowel grasland als bos als heide.

Stedelijk comfort is ook nabij gelegen. Harderwijk ligt op nog geen twintig minuten rijafstand. En dan is er nog Nijkerk zelf met zijn gezellige Plein en de winkelstraten daaromheen. Maar het meeste stedelijk plezier vindt u in Utrecht, waarin u met de auto vanaf  Droompark Bad Hulckesteijn binnen een half uur bent.

Deze bruisende stad geeft een energieboost aan mensen die het heerlijk vinden om uit te gaan of te winkelen. Wat betreft het uitgaan is De Neude de beste locatie, qua shoppen biedt de gehele Utrechtse binnenstad veel. Daarnaast kunnen winkelliefhebbers hun hart ophalen in winkelcentrum Hoog Catharijne bij het station en de Woonboulevard aan de zuidzijde van Utrecht. De vierde stad van het land is ook in cultureel en historisch opzicht een frontrunner. Hierbij springen in het oog de vele musea zoals het Spoorwegmuseum en het Dick Bruna Huis alsmede de vele monumenten zoals de Domtoren, Pieterskerk, Janskerk, Buurkerk, Minderbroederklooster, Regulierenklooster, de Oudaen, Huis Zoudenbalch, Paushuize, het Grote Vleeshuis, het stadhuis en de diverse stadspoorten.

Sowieso is het historische centrum een parel met zijn unieke werven. In totaal heeft Utrecht ruim 1400 Rijksmonumenten, na Amsterdam en Maastricht het hoogste aantal van Nederland.

Droompark Bad Hulckesteijn is kortom een vakantiepark dat zich in alle opzichten in de voorhoede bevindt. Qua waterbeleving. Qua bosbeleving. Qua andere natuurbeleving. En qua stadsbeleving. Wie op zoek is naar een investeringslocatie op het gebied van recreatief onroerend goed, kan eigenlijk niet om dit vakantiepark heen. Ook omdat dit een nieuw vakantiepark is met gloednieuwe vakantiewoningen!

Nijkerkernauw Droompark Bad Hulckesteijn

Informatiedagen op Droompark Bad Hulckesteijn

Ziet u een recreatiewoning op Droompark Bad Hulckesteijn helemaal zitten? Kom dan naar één van de informatiedagen of maak een afspraak en ontdek meer over de aankoop van een recreatiewoning.

Avond Droompark Bad Hulckesteijn

Neem contact op met Bad Hulckesteijn

Het nieuwe luxe vakantiepark 'Bad Hulckesteijn' is beslist het overwegen waard. Vanwege de perfecte ligging aan het water en de ligging naast de jachthaven, is het park nu al ongekend populair! Kom zelf kijken en laat je inlichten over de mogelijkheden die er nog zijn voor jou!

Adres 
Hulckesteijn 3
3861 MZ Nijkerk

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak