Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Omgeving Droompark Bad Meersee

Droompark Bad Meersee

Zeeuws genieten op Droompark Bad Meersee

Droompark Bad Meersee ligt in Nieuwvliet, nabij het strand en op enkele minuten rijden van de bekende badplaats Cadzand. Verder bent u in iets meer dan tien minuten in het vestingstadje Sluis en in een half uur in Terneuzen. De ligging van Droompark Bad Meersee is bijzonder doordat het niet alleen vlakbij zee, maar ook vlakbij België is gelegen. Daardoor kunt u, wanneer u bereid bent voor iets meer dan twintig minuten de auto in te stappen, in de badplaats Knokke het strand-, zon- en zeegevoel combineren met het Bourgondische karakter van onze zuiderburen. Als bonus is er dan nog Brugge dat op een half uur rijafstand ligt. Deze stad wordt beschouwd als één van de mooiste ter wereld.

Plattegrond Droompark Bad Meersee

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Vakantiewoning op Droompark Bad Meersee
Strand bij Droompark Bad Meersee
Strand bij Droompark Bad Meersee
Vakantiepark Droompark Bad Meersee
Vakantiewoning op Droompark Bad Meersee
Fietsroute Droompark Bad Meersee

Ontwikkelingen op Droompark Bad Meersee

Droompark Bad Meersee heeft een goede internetverbinding voor de gasten. Verder zijn er al enkele speelterreinen voor de kinderen ontwikkeld, maar verder is dit vakantiepark nog volop in ontwikkeling. Daarom kunnen gasten kosteloos gebruik maken van de faciliteiten in het nabijgelegen Droompark Schoneveld.

Vakantiewoning op Droompark Bad Meersee

Bekijk het woningaanbod op Droompark Bad Meersee

Investeren in een vakantiewoning? Bekijk dan nu het aanbod recreatiewoningen op Droompark Bad Meersee en ontdek alle investeringsmogelijkheden.

Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Prachtige vergezichten. Een oer-Nederlands getijdesysteem met bijzondere natuur tot gevolg. En tegelijkertijd de prikkeling van een ‘andere’ cultuur op korte afstand. Want vanaf Droompark Bad Meersee bent u in binnen een half uur in de bekende Belgische kustplaats Knokke en in een half uur in Brugge, waarvan de binnenstad op de beschermde Unescowerelderfgoedlijst staat. Meer nog: Brugge wordt beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld.

Droompark Bad Meersee biedt echter in de eerste plaats de zon-, strand- en zeebeleving waar veel vakantiegangers naar op zoek zijn. Het vakantiepark ligt in Nieuwvliet, nabij het strand en nabij het bekendere kustdorp Cadzand. De vakantiewoningen op Droompark Bad Meersee ademen ook in alles het vrijheidsgevoel uit dat de zee symboliseert: luchtig en tegelijkertijd luxueus, een grote lichtinval maar tegelijkertijd veel en privacy en uiteraard is elke vakantiewoning gelegen op een ruim kavel zodat u elke ochtend met een kopje koffie in de hand het prachtige vlakke landschap kunt aanschouwen.

Een aanrader op dit gebied is de Verdronken Zwarte Polder, een slikken- en schorrengebied tussen Droompark Bad Meersee. Dit gebied heeft een open verbinding met de zee, waardoor het enkele keren per jaar overstroomt. Het gevolg is een bijzondere en zeldzame vegetatie, verder broeden er vele vogels. In de zomer zijn er excursies door dit natuurgebied mogelijk. Daarnaast kunt u met Droompark Bad Meersee als uitvalsbasis fraaie wandelingen maken door enerzijds het Bos van Erasmus en de achterliggende Knokkertpolder en anderzijds natuurgebied De Blikken. Dit laatste gebied is een weilanden- en krekenomgeving waar veel weidevogels broeden en rusten.  Wie een groene omgeving wil combineren met een stuk sportbeleving: Cadzand kent een 9-holes golfbaan.

U kunt qua winkelen en gezellig wat drinken en eten op korte afstand terecht in het centrum van Sluis. Dit vestingstadje heeft als blikvanger het stadhuis dat in 1390 werd gebouwd en als enige in Nederland een versterkte toren met vier hoektorens heeft. Iets verder weg ligt Terneuzen dat een eigen theater, een gezellig winkelcentrum, bioscoop, een overdekte skibaan en een overdekt zwembad heeft.

Wie strandplezier wil combineren met shoppen moet zeker eens naar Knokke gaan, maar de grootste beleving qua winkelen en uitgaan biedt Brugge. Tussen ’t Zand en de Grote Markt bevinden zich de meeste winkels, in de omgeving van de Eiermarkt, het Kraanplein en de Kuipersstraat zijn de uitgaansgelegenheden. De Grote Markt en wederom ’t Zand kennen verder veel tearooms. In totaal kent de stad meer dan vijfhonderd horecazaken.

Brugge staat ook voor Bourgondisch, vele speciaalbieren worden gelinkt aan de stad of worden er nog steeds gebrouwen. Ook op het gebied van chocola en kaas geniet Brugge een grote naam.

Maar de stad is vooral bekend om zijn historisch erfgoed: wie in Brugge wandelt waant zich in de Middeleeuwen. Het oudste pand is de Saaihalle uit de veertiende eeuw. De Rozenhoedkaai. De Sint-Salvathorskathedraal. De Grote Markt zelf. De Burg met het Stadhuis. Het Jan van Eykplein. De oude stadspoorten. Ze vormen tezamen slechts een klein deel van de historische pracht van Brugge. Gecombineerd met de frisse uitstraling en het strand-,zon- zeegevoel op Droompark Bad Meersee vormt dit uw fundament voor een geborgde investering. De omgeving van Droompark Bad Meersee biedt namelijk simpelweg alles wat een vakantievierend gezin wenst.

Strand Droompark Bad Meersee

Informatiedagen op Bad Meersee

Ziet u een recreatiewoning op Droompark Bad Meersee in Zeeland helemaal zitten? Kom dan naar één van de informatiedagen of maak een afspraak en ontdek meer over de aankoop van een recreatiewoning.

Vakantiewoning op Droompark Bad Meersee

Neem contact op met Droompark Bad Meersee

Een reccreatiewoning op Droompark Bad Meersee, vlak bij de kust in Zeeland, is een prachtige investeringsmogelijkheid. 

Adres
Sint Jansdijk 8A
4504 PB Nieuwvliet

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak