Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Droompark Beekbergen

Droompark Beekbergen, verscholen in de Veluwse bossen

Droompark Beekbergen wordt omringd door de Veluwe, ligt op slechts tien minuten rijden van de Loenermark en de Zilvensche Heide en is tegelijkertijd vlakbij stedelijk comfort gesitueerd. Want Apeldoorn is op nog geen tien minuten rijafstand gelegen!

De veelzijdige omgeving maakt dat er in de omgeving van Beekbergen veel  vermaak is voor vakantievierende gezinnen. Zie de blos van geluk op de wangen van de kinderen in de Apenheul, familiepretpark Koningin Juliana Toren, kinderparadijs Malkenschoten of het klimbos Veluwe in Apeldoorn. Of ga vanaf Droompark Beekbergen naar Burgers’ Zoo in Arnhem dat op nog geen half uur rijafstand ligt.

Binnen een straal van veertig kilometer is bovendien ook het Dolfinarium gesitueerd. En voor wie ontspanning wil combineren met educatie: Openluchtmuseum in Arnhem, de paleistuin Het Loo van de koninklijke familie of het kasteel Rosendael zijn allemaal goed bereikbaar vanuit Droompark Beekbergen. Kasteel Rosendael heeft overigens ook een belangrijke symbolische betekenis: van daaruit werd in vroeger dagen een groot deel van de Veluwe, waaronder natuurgebied Het Planken Wambuis, bestuurd.

Plattegrond Droompark Beekbergen

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Tiny Houses op Droompark Beekbergen
Tiny Houses op Droompark Beekbergen
Hot tub op Droompark Beekbergen
Vakantiewoning op Droompark Beekbergen
Restaurant op Droompark Beekbergen
Restaurant Sophia's op Droompark Beekbergen
Tennisbaan Droompark Beekbergen
Speeltuin Droompark Beekbergen
Bekijk de sfeerimpressie van Droompark Beekbergen!
Binnenzwembad Droompark Beekbergen
Binnenzwembad Droompark Beekbergen
Wandelroute Droompark Beekbergen
Bekijk alle foto's

Kom tot rust op Droompark Beekbergen

Op Droompark Beekbergen komt u, na alle drukte van thuis of na een dag op stap in de natuur, helemaal tot rust in het verwarmde binnenzwembad. Voor de jongere kinderen geldt hetzelfde in het verwarmde kinderbad. Daarnaast is het op Droompark Beekbergen goed toeven in de sauna en het solarium. Op het vakantiepark kunt u daarnaast ontspanning en inspanning op een prettige manier met elkaar vereenzelvigen. In de fitnessruimte onder meer maar ook op de tennisbaan, aan de tafeltennistafels, op de minigolfbaan en bij de jeu-de-boulesbanen. De kinderen kunnen hun energie bovendien kwijt in de speeltuin en daarbuiten nog op diverse speeltoestellen verspreid over het terrein.

Een hoge mate van comfort wordt ook anderszins geregeld op Droompark Beekbergen. Zo hoeft u ook voor de boodschappen niet van het terrein af, want er is een minisupermarkt. Verder geldt, net zoals voor al onze vakantieparken, dat de internetverbinding uitstekend is en dat de mogelijkheid van het huren van fietsen bestaat.

Niet alleen uw lijf en geest, maar ook uw maag wordt verwend op Droompark Beekbergen. Daarvoor moet u naar het hoofdgebouw waar u een restaurant, luxueuze snackbar, loungeruimte en bruin café aantreft.

Tiny Houses Droompark Beekbergen

Bekijk het woningaanbod op Droompark Beekbergen

Investeren in een vakantiewoning? Bekijk dan nu het aanbod recreatiewoningen op Droompark Beekbergen en ontdek alle investeringsmogelijkheden.

Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Verscholen in het bos duiken plots de spiksplinternieuwe vakantievilla’s van Droompark Beekbergen op. Maar ook tiny houses, voor twee of voor vier personen, gasvrij en met een gedeelde barbecue en hottub. Kortom, Droompark Beekbergen maakt het leven aangenaam, ondanks de ligging midden in de natuur. Het maakt dat dit vakantiepark vakantievierders uit heel Nederland en met verschillende achtergronden trekt. Zij delen één gemene deler: liefde voor de Veluwe. Die natuurbeleving willen ze in meerdere of mindere mate terug zien in hun verblijfsaccommodatie. Vandaar dat Droompark Beekbergen een breed aanbod aan verschillende soorten en maten vakantiewoningen heeft. Het maakt ook dat er voor investeerders brede mogelijkheden liggen om rendement te maken.

Want de Veluwe heeft al vele decennia een magneetwerking op Nederlanders die verlangen naar een vakantie. Het is echter niet alleen de Veluwe die de verblijfsaccommodaties in Beekbergen op de kaart hebben gezet. Vlakbij Droompark Beekbergen ligt ook de heide van de Loenermark alsmede de Zilvensche Heide. Het wandelen en fietsen door dit natuurgebied kan gecombineerd worden met een bezoek aan het sfeervolle centrum van Eerbeek. Het zijn tochten die, om uw robuuste investeerdersperspectief te benadrukken, ook al tientallen jaren omarmd worden door vakantieminnend Nederland.

Wie het natuurschoon wil combineren met stedelijk comfort: Apeldoorn ligt vlakbij Beekbergen. In deze ‘groene stad’ is er genoeg te zien, zoals de villawijk Berg en Bos, rijksbeschermd stadsgezicht De Parkenbuurt en rijkmuseum Paleis ’t Loo. Er valt ook genoeg moois te kopen voor thuis, vooral in het overdekte winkelcentrum Oranjerie en aan de oostkant van de stad in het woonboulevard. Lekker uitgaan kunt u op het Caterplein, een gezellige avond beleeft u daarnaast in schouwburg Orpheus dat  tot de vijf grootste theaters van het land behoort.

Wie meer op zijn gemak van de omgeving wil genieten, kan instappen in de stoomtrein van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Die rijdt van Apeldoorn naar Beekbergen, Loenen en Eerbeek. In het hoogseizoen wordt het traject doorgetrokken naar Dieren waar u op de salonboot naar Zutphen kunt stappen. De stoomlocomotief van deze historische organisatie symboliseert het investeerdersperspectief op Droompark Beekbergen: krachtig, historisch goed en nog altijd tot de verbeelding sprekend.

Vakantiewoning op Droompark Beekbergen

Informatiedagen Droompark Beekbergen

Bent u geinteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Beekbergen? Bezoek dan één van de informatiedagen/avonden of maak een afspraak met de aankoopadviseur. U bent van harte welkom op het park! 

Restaurant Sophia's Droompark Beekbergen

Neem contact op met Droompark Beekbergen

Droompark Beekbergen biedt u de mogelijkheid om een recreatiewoning midden op de Veluwe te kopen. Heeft u vragen over Droompark Beekbergen? Wij helpen u graag verder.

Adres 
Hoge Bergweg 16
7361 GS Beekbergen

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak