Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Zwembad Droompark Bospark Garderen

Droompark Bospark Garderen

Bospark Garderen, dé A-locatie in de natuur

Droompark Bospark Garderen ligt midden op de Veluwe, op twintig minuten afstand van Harderwijk, op 25 minuten van Apeldoorn en Amersfoort en op iets meer dan een half uur van Arnhem. Hierdoor is het een ideaal familiepark. Of het nu gaat om Kinderpretpark Julianatoren of de Apenheul in Apeldoorn, Burger’s Zoo in Arnhem of Speelparadijs-Pannenkoekenhuis in Voorst dan wel Kinderparadijs Malkenschoten of het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem-Noord: het ligt allemaal op (redelijk) korte afstand. Het meest dichtbij van allemaal ligt echter het Dolfinarium, beroemd om zijn dolfijnen-, zeeleeuwen, zeehonden-, bruinvissen- en walrussenshows. Vanaf Droompark Bospark Garderen bent u namelijk binnen twintig minuten met de auto in Harderwijk.

Plattegrond Bospark Garderen

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Zwembad Droompark Bospark Garderen
Vakantiewoning op Droompark Bospark Garderen
Zwembad Droompark Bospark Garderen
Vakantiewoning op Droompark Bospark Garderen

Bospark Garderen, luxueus genieten!

Wie na een paar uur wandelen of fietsen wil relaxen, kan dat niet alleen doen in één van de luxueuze verblijfsaccommodaties op Droompark Bospark Garderen, maar ook bij de buurman: WestCord Hotel de Veluwe. Hier kunt u een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad of het lichaam verwennen in het wellnesscentrum dat verrijkt is met een Turks stoombad, infraroodcabine, een Finse sauna, een licht therapeutische sauna en nog veel meer.

Op het vakantiepark zelf en ook in het hotel is verder een goede internetverbinding aanwezig.  En ook aan de inwendige mens is gedacht: zowel voor ontbijt, lunch als diner kunt u terecht in het hotel. Dat beschikt bovendien over een Grand Café, zodat u ook buiten de maaltijden om met elkaar kunt genieten van een drankje en een borrelhapje.

Bekijk het woningaanbod van Droompark Bospark Garderen

Investeren in een vakantiewoning? Bekijk dan nu het aanbod recreatiewoningen op Droompark Bospark Garderen en ontdek alle investeringsmogelijkheden.

 

Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Kies voor romantiek midden in een prachtig boslandschap. Kies voor Droompark Bospark Garderen met al zijn luxe en comfort. Fraaie vakantiebungalows op grote kavels nabij het hoogwaardige WestCord Hotel de Veluwe waarvan de gasten van Droompark Bospark Garderen gebruik mogen maken. Van het verwarmde zwembad en van het wellnesscentrum onder meer en ook kan er hier genoten worden van een ontbijt, lunch en diner op hoog kwaliteitsniveau.

Droompark Bospark Garderen staat voor klasse, dat is af te zien aan de vakantiebungalows en ook aan de omgeving. Zo is het vakantiepark vlakbij Boswachterij Speulderbos gelegen dat één van de oudste bossen van Nederland is. Het natuurgebied is verder bijzonder om zijn stuwwallen en kromme bomen, dat laatste is ook de reden dat dit bos gespaard is gebleven. Deze kromme bomen konden nergens dienst voor doen. In Boswachterij Speulderbos kunt u dieren als edelherten, zwijnen, dassen en gladde slangen tegenkomen. Er mag dan ook met recht gesproken worden van een zeer divers dierenleven.

Droompark Bospark Garderen ligt verder ook in de buurt van Nationaal Park De Hoge Veluwe, de bekende schaapskooi van Ermelo en de trots van Garderen zelf: Molen de Hoop. Het vakantiepark is bovendien ideaal gelegen voor een dagje uit naar stedelijk comfort: zowel Apeldoorn als Amersfoort als Harderwijk als Arnhem ligt op een (meer dan) acceptabele rijafstand.  

Het meest dichtbij ligt Harderwijk, op nog geen twintig minuten rijden. Deze oude vestingstad heeft een Middeleeuwse binnenstad en natuurlijk het vertier van het Dolfinarium, maar ook Amersfoort is op nog geen half uur afstand gelegen. Ook hier treft u een Middeleeuwse centrum met grachten en verder de zogeheten muurhuizen bij de eeuwenoude stadsmuur.  Blikvanger van de stad is de Onze-Lieve-Vrouwetoren. Deze kerk heeft een kerktoren van 98 meter, dat is de op twee-na-hoogste kerktoren van Nederland. Ook de Sint-Joriskerk, de Sint Franciscus-Xaveriuskerk en de Elleboogkerk zijn architectonische parels. Verder springen de stadspoorten, zowel die op het land als over het water in het oog. De Koppelpoort is de bekendste, omdat deze zowel een water- als landpoort is. Ook de Monnikendam en de Kamperbinnenpoort zijn echter visitekaartjes van de stad.

Amersfoort kent verder enkele voormalige stadsboerderijen en herbergt met Hofje de Poth één van de oudste hofjes van Nederland. Veelzeggend over de schoonheid van de stad is dat zowel het centrum als villawijk Bergkwartier  beschermd stadsgezicht zijn.

Opvallend is verder dat de Onze-Lieve-Vrouwetoren precies in het midden van Nederland staat. En de stad heeft meer. Denk bijvoorbeeld alleen al aan Dierentuin Amersfoort met zijn Siberische tijgers, witte tijgers, leeuwen, andere ‘grote katten’, de Japanse tuin, olifanten, beren en wat al niet meer. En dan is er nog die beroemde kei in het centrum waardoor Amersfoort is omgedoopt tot Keistad.

Het Mondriaanhuis, het Cavaleriemuseum en Kamp Amersfoort zijn de belangrijkste musea van Amersfoort. De stad heeft  verder met de Flint een toonaangevend theater, daarnaast is het uitgaan geconcentreerd rond de pleinen de Hof en de Lieve Vrouwekerkhof. Wie wil shoppen: de Langestraat is de centrale winkelstraat van Amersfoort, maar ook in de Krommestraat en De Kamp is genoeg te zien en te kopen.

De A-locatie in de natuur, naast een tophotel en dichtbij stedelijke voorzieningen: het maakt allemaal dat Droompark Bospark Garderen qua investeerdersperspectief er zogezegd bovenuit steekt. Zowel voor de korte als de lange termijn.

Luchtfoto Droompark Bospark Garderen

Informatiedagen op Bospark Garderen

Geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Bospark Garderen voor eigen gebruik of voor de verhuur? Kom dan gerust langs tijdens een open dag of maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden. 

 

Neem contact op met Droompark Bospark Garderen

Ontdek de investeringmogelijkheden op Droompark Bospark Garderen, dat in een prachtig bosrijk gebied ligt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Adres 
Oud Milligenseweg 60-62
3886 MJ Garderen

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak