Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Buitenzwembad Droompark Buitenhuizen

Droompark Buitenhuizen

Droompark Buitenhuizen, de ideale uitvalsbasis in Spaarnwoude

Droompark Buitenhuizen ligt in een van de bekendste recreatiegebieden van Noord-Holland, Spaarnwoude, aan de doorgaande weg tussen Amsterdam en IJmuiden. Het vakantiepark is een ideale uitvalsbasis en niet alleen om het centrum van de hoofdstad te bezoeken en daar bijvoorbeeld een tocht op een rondvaartboot door de grachten te doen. Vanaf Droompark Buitenhuizen bent u in een kwartier op het strand van Wijk aan Zee of IJmuiden. Ook het fraaie Haarlemse centrum is op nog geen half uur rijafstand gelegen.

Daarnaast ligt het resort op een steenworp afstand van Golfbaan Spaarnwoude die 66 holes telt en daarmee het grootste golfcomplex van Europa is. Ook SnowWorld Amsterdam ligt zowat naast het vakantiepark. Deze telt pistes tot 170 meter lang voor de geoefende en minder geoefende wintersporter en een aparte kinderpiste.

Droompark Buitenhuizen is echter vooral ook een vakantiepark voor winkelliefhebbers. De Bazaar is één van de bekendste winkelwalhalla’s van Nederland. Verdeeld over zeven hallen is er vrijwel alles te krijgen wat u wilt, zowel op het gebied van food als non-food en dat tegen scherpe prijzen. Beleving biedt ook het bekroonde Beverwijkse winkelcentrum waar winkeliers intensief met elkaar samenwerken om u als klant te verwennen.

Plattegrond Droompark Buitenhuizen

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Woningen Droompark Buitenhuizen
Vakantiewoning op Droompark Buitenhuizen
Tiny House Droompark Buitenhuizen
Tiny House Droompark Buitenhuizen
Restaurant Droompark Buitenhuizen
Restaurant Droompark Buitenhuizen
Zwembad Droompark Buitenhuizen
Restaurant Droompark Buitenhuizen
Bekijk alle foto's

Je verveelt je nooit op Droompark Buitenhuizen

Droompark Buitenhuizen herbergt een verwarmd buitenzwembad, bruiningsapparatuur, sauna, solarium en een Turks stoombad. Daarnaast ligt het vakantiepark aan zwemwater, stranden en ligweiden: recreatiegebied Spaarnwoude heeft op dit gebied een naam hoog te houden. Op Droompark Buitenhuizen zelf kunt u zich ook vermaken op de sport- en speelvelden. Verder zijn er speeltuinen voor de kinderen, een trampoline, tafeltennistafels, een jeu-de-boules baan en tal van vismogelijkheden. Het hoofdgebouw is een ontmoetingspunt en niet alleen omdat de receptie er is gevestigd. Hier kunt u genieten in het restaurant, loungeruime, luxueuze snackbar en het bruine café. Ook kunt u voor de eerste levensbehoeften op het resort terecht, want er is een supermarkt. Verder beschikt het vakantiepark over uitstekend internet.

Tiny Houses Droompark Buitenhuizen

Bekijk het aanbod aan recreatiewoningen op Droompark Buitenhuizen

Heeft u interesse in de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Buitenhuizen? Bekijk dan het woningaanbod hieronder. Binnen kijken? Dat kan zowel online als op locatie. Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

EuroParcs Buitenhuizen
Stijlvolle woning met klasse en een luxe uitstraling!
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 230.000
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Gelegen in één van de grootste recreatiegebieden, Spaarnwoude, van Noord-Holland. Nabij het grootste golfcomplex van Europa. Droompark Buitenhuizen biedt het beste van ontspanning in het algemeen en ontspanning in de natuur. Bovendien ligt dit vakantiepark op slechts een kwartier rijden van zowel de Noord-Hollandse kust als van Amsterdam. Wie het heeft over een centrale ligging: dat is bij Droompark Buitenhuizen slechts een understatement.

Een ‘bonus’ bij dit alles is dat wie verblijft op dit resort ook verzekerd is van groot winkelplezier: de beroemde Bazaar ligt vlakbij, net als het winkelcentrum van Beverwijk dat geroemd wordt om zijn innovatieve kracht en onderlinge samenwerking. Zodanig zelfs dat koning Willem-Alexander begin 2020 een bezoek bracht aan het Beverwijkse winkelhart.

Opvallend genoeg biedt Droompark Buitenhuizen ook wintersportplezier, want indoorskibaan SnowWorld Amsterdam is een begrip in heel Nederland. Deze wintersportaccommodatie, die voor de geoefende, minder geoefende en beginnende skiër aparte pistes herbergt, ligt op een steenworp afstand van Droompark Buitenhuizen.

De veelzijdige omgeving, zowel landschappelijk als qua ontspanningsmogelijkheden, maakt in combinatie met de ‘rijke’ inrichting van het park Droompark Buitenhuizen tot een gewilde investeringslocatie. 

Droompark Buitenhuizen

Informatiedagen op Droompark Buitenhuizen

Interesse in de aankoop van een recreatiewoning in Velzen-Zuid? Bezoek dan één van de open dagen of informatie avonden en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden. 

Bezoek de informatiedagen op Droompark Buitenhuizen

Neem contact op met Droompark Buitenhuizen

Droompark Buitenhuizen, midden in het natuurgebied Spaarnwoude, is een zeer aantrekkelijke plek om een eigen vakantiebungalow te hebben. 

Adres 
Buitenhuizerweg 2
1981 LK Velsen-Zuid

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak