Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Droompark De Zanding

Droompark De Zanding

Droompark De Zanding staat voor bosbeleving pur sang

Wie kiest voor Droompark De Zanding kiest voor bosbeleving, maar tegelijkertijd is het comfort van de stedelijke voorzieningen niet ver weg. Vanuit het vakantiepark bent u binnen 25 minuten zowel in Arnhem als Apeldoorn. Dat maakt Droompark De Zanding een ideale uitvalsbasis om in Apeldoorn de Apenheul en kinderpretpark Julianatoren te bezoeken en in Arnhem Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum. Het Arnhemse centrum staat bekend om zijn winkel- en uitgaansmogelijkheden (denk aan de Jonas Daniël Meijerplaats, het Audrey Hepburnplein, het Willemsplein, Stationsplein, Velperplein, de Rijnkade en het Jansplein), maar ook in Apeldoorn is voldoende te doen. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het overdekte winkelcentrum Oranjerie en aan de oostkant van de stad op de woonboulevard. Het Caterplein is het uitgaanshart van het centrum, verder is de schouwburg een trekpleister. Schouwburg Orpheus behoort tot de vijf grootste theaters van het land.

Plattegrond Droompark De Zanding

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Droompark De Zanding!
Droompark De Zanding!
Tiny House Droompark De Zanding
Hot Tub Droompark De Zanding
Droompark De Zanding vakantiewoning
Droompark De Zanding Solo Retreat
Droompark De Zanding
Droompark De Zanding supermarkt
Zwembad Droompark De Zanding
Wellness Droompark De Zanding
Restaurant Droompark De Zanding
Restaurant Droompark De Zanding
Restaurant Droompark De Zanding
Restaurant Droompark De Zanding
Wandelroute Droompark De Zanding
Wandelroute Droompark De Zanding
Bekijk alle foto's

Je hoeft je nooit te vervelen op Droompark De Zanding

Het ontmoetingspunt van Droompark De Zanding is het hoofdgebouw met restaurant, luxueuze snackbar, loungeruimte en bruin café. Voor wie in de eigen vakantiewoning wil eten: daarvoor hoeft u het vakantiepark niet af, want Droompark De Zanding heeft een eigen supermarkt. Een goede internetverbinding geeft verder kracht aan onze visie dat uw vakantie net zo comfortabel moet zijn als thuis.

Tegelijkertijd biedt Droompark De Zanding ten opzichte van de thuissituatie veel extra’s, zoals een binnenzwembad, een infraroodcabine, sauna, solarium en stoombad, een multisportterrein en speelvoorzieningen voor de kinderen. Ook kunt er fietsen en kano’s huren. Daarmee kunt u de zwemvijver op. Deze leent zich op mooie dagen ook prima om in te zwemmen. Het zandstrand aan de zwemvijver maakt het vakantiegevoel compleet.

Receptie Droompark De Zanding

Bekijk het woningaanbod op Droompark De Zanding

Op Droompark De Zanding bieden wij verschillende vakantiewoningen aan. U bent van harte welkom op het vakantiepark midden op de Veluwe in Otterlo tijdens een van de informatie dagen. Een afspraak maken kan natuurlijk ook!

EuroParcs De Zanding
Stijlvolle woning met klasse en een luxe uitstraling!
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
EuroParcs De Zanding
Prachtige ruime en moderne recreatiewoning
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 230.000
Bekijk woning
Robuuste, maar elegante villa Club Maximaal Premium
EuroParcs De Zanding
Fraaie vakantiewoning onder architectuur ontworpen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 189.500
Bekijk woning
Cube la Mer Plus op Droompark Enkhuizer Strand
EuroParcs De Zanding
Met de luxe en bijzondere vormgeving steel je de show.
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 149.500
Bekijk woning
Solo Retreat
EuroParcs De Zanding
4 personen
2 Kamers
Vanaf € 119.500
Bekijk woning
EuroParcs De Zanding
Chalet met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 79.500
Bekijk woning
Verkoop recreatiewoning Exclusif
EuroParcs De Zanding
Veel ruimte, veel licht en extra luxe!
6 personen
3 Kamers
Vanaf € 114.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Wie van bos houdt, kan zich in Nederland bijna geen betere plek wensen, want Droompark De Zanding ligt in Otterlo en daarmee op de Veluwe. En meer dan dat, want Droompark De Zanding is gesitueerd bij één van de ingangen van Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Wie verblijft op Droompark De Zanding kan wandelen naar één van de ingangen van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Binnen enkele minuten bent u op één van de mooiste locaties van Nederland. De Hoge Veluwe is de parel van de Veluwe, het is een locatie die vanuit investeerdersperspectief ook anders dan anders is. Omdat de Veluwe het gebied is waar vanaf het midden van de vorige eeuw op grote schaal de eerste Nederlandse vakantiegangers naar toe gingen, geldt in dit geval: resultaten uit het verleden bieden in casus Droompark De Zanding wél garantie op de toekomst.

In Nationaal Park De Hoge Veluwe heeft namelijk de tijd stil gestaan. Het bos, de heide, de vennen, de dieren: ze blijven inspireren. Hier kunt u oog in oog komen te staan met onder meer een hert of wild schaap. De Hoge Veluwe biedt echter meer dan alleen natuurschoon.  Het jachthuis Sint-Hubertus geniet bijvoorbeeld internationaal aanzien door de originele architectuur en inrichting van de hand van de beroemde architect Berlage.

Daarnaast is er het Kröller-Möller museum dat de grote kunstcollectie van het echtpaar Anton Kröller en Helene Müller etaleert.  Het stel verzamelde die kunstwerken in de eerste helft van de twintigste eeuw. In het museum vindt u de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld: bijna negentig schilderijen en ruim 180 tekeningen. In de Van Gogh Galerij zijn in wisselende opstelling circa veertig werken van Vincent van Gogh te zien. Daarnaast zie je er topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan.

Bij het Kröller-Müller Museum staat bovendien één van de grootste beeldentuinen van Europa. U treft er ruim 160 sculpturen van beeldbepalende kunstenaars aan, van Aristide Maillol tot Jean Dubuffet en van Marta Pan tot Pierre Huyghe.

Mosselse Zand

Droompark De Zanding  verrast overigens met meer dan alleen nationaal park De Hoge Veluwe. Het vakantiepark wordt omringd door nog twee natuurgebieden: Het Planken Wambuis en Het Mosselse Zand. Het Planken Wambuis biedt wandelaars en fietsers een gevarieerd landschap van bos, beken, graslandschap en oude grafheuvels. Het Mosselse Zand staat bekend om zijn spectaculaire zandverstuivingen.

Aan het Mosselse Zand ligt ook het Bos van Oerr, een speelwalhalla voor de kinderen. Hier kunnen ze ravotten in en om de boomhut, in andere bomen klimmen en door struiken kruipen terwijl de ouderen relaxen bij de horecagelegenheid.  Er zijn twee speelplaatsen, één voor de jongste jeugd tot vier jaar en één voor de jeugd tot twaalf jaar. Ook is er een speelerf waar de kids lekker kunnen springen van stap steen naar stap steen, mogen kruipen door de buizen dan wel zich vermaken in de schommels.

Droompark De Zanding heeft een zeer breed assortiment vakantiewoningen, van tiny houses tot dubbellaagse vakantievilla’s en vakantiewoningen met een glaswand zodat je op het bos uitkijkt en het natuurgevoel nog verder versterkt wordt.. Daarmee wordt tegemoet gekomen aan de wensen van een brede doelgroep: zij die gaan voor puur comfort en zij die zoveel mogelijk de nostalgie en romantiek van de natuurbeleving in hun verblijfsaccommodatie willen terugzien. Gecombineerd met het rijke faciliteitenniveau heeft Droompark De Zanding zich ontwikkeld tot een toonaangevend vakantiepark binnen de branche van het tijdelijke verblijfsaanbod op de Veluwe. Wie hier een vakantiewoning koopt weet zich verzekerd, van oudsher maar ook omdat het vakantiepark een trendsetter is, van een robuuste investering. 

Droompark De Zanding

Informatiedagen op Droompark De Zanding

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Droompark de Zanding in Otterlo? Bezoek dan één van de informatiedagen. 

Droompark De Zanding Receptie

Neem contact op met Droompark De Zanding

Een vakantiewoning aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe? Dat kan op Droompark de Zanding. Heeft u vragen over Droompark de Zanding? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. 

Adres 
Vijverlaan 1
6731 CK Otterlo

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak