Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Buitenzwembad Droompark Hooge Veluwe

Droompark Hooge Veluwe

Droompark Hooge Veluwe, pal tegenover de ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Droompark Hooge Veluwe ligt in een bos tussen de A50, A12 en de Koningsweg (N312). Oftewel: dit vakantiepark in de buitenste ‘schil’ van Arnhem, ligt midden in de natuur en is tegelijkertijd uitstekend bereikbaar. Dat maakt dat u zich voor een gezellig dagje uit niet hoeft te beperken tot Arnhem. Apeldoorn bijvoorbeeld met onder meer de Apenheul en Kinderpretpark Julianatoren ligt op slechts een half uur rijden.

Wie kiest voor Droompark Hooge Veluwe kiest niettemin wel primair voor het bos en voor Arnhem. De hoofdstad van Gelderland herbergt aan de Varkensstraat en aan de Korenmarkt veel  spetterende uitgaansgelegenheden zoals discotheken en clubs, maar u kunt er ook overdag terecht, want er zijn tal van grand cafés en grote terrassen.  De inwendige mens wordt ook verwend op het Jonas Daniël Meijerplaats, het Audrey Hepburnplein, het Willemsplein, Stationsplein, Velperplein en het Jansplein.  Verder is de Rijnkade met zijn terrassen in de mooie maanden zeer sfeervol.

Wie op hoog niveau wil eten, kan gaan naar Diner 66, De Frites Atelier aan de Vijzelstraat, Stan & Co aan het Willemsplein, ’t Amusement en Slaatje-Bla van televisiekok Estée Strooker en café-restaurant Jans aan de Velperbuitensingel. Wie cultuur wenst, kan naar Luxor Live of het Gelredome voor de grotere concerten en Willemeen en de Jacobiberg voor de kleinere optredens.

Winkelliefhebbers kunnen hun hart primair ophalen in de Koningstraat, maar ook het fraaie architectonische Musiskwartier en het Klarendalse Modekwartier doet het hart van in ieder geval veel vrouwen sneller kloppen. 

Plattegrond Droompark Hooge Veluwe

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Tiny House Droompark Hooge Veluwe
Tiny House Droompark Hooge Veluwe
E-chopper Droompark Hooge Veluwe
Vakantiewoning Droompark Hooge Veluwe
Speeltuin Droompark Hooge Veluwe
Speeltuin Droompark Hooge Veluwe
Supermarkt Droompark Hooge Veluwe
Restaurant Droompark Hooge Veluwe
Restaurant Droompark Hooge Veluwe
Binnenzwembad Droompark Hooge Veluwe
Buitenzwembad Droompark Hooge Veluwe
Droompark Hooge Veluwe
Bekijk alle foto's

Droompark Hooge Veluwe heeft veel te bieden

Droompark Hooge Veluwe biedt niet alleen veel bos-, maar ook veel waterbeleving. Het vakantiepark kent niet alleen een binnenzwembad, maar ook een buitenzwembad en een apart verwarmd baby-/peuterbad. Ontspannen met een hoofdletter O doet u ook in de infraroodcabine of de sauna, terwijl u in de fitnessruimte uw lijf in shape houdt.

De kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin en samen met de volwassenen op het multifunctionele sportterrein. Verder zijn er jeu-de-boules banen voor jong en ouder. Tel hierbij op een hoogwaardige internetverbinding en een dito hoofdgebouw met restaurant, luxueuze snackbar, loungeruimte en bruin café en de populariteit die Droompark Hooge Veluwe geniet bij vakantieminnend Nederland is verklaard. Want veel voorzieningen en faciliteiten, een mooie ligging in de natuur, bij de stad en bij Burgers’ Zoo: dat is waar veel vakantievierders naar op zoek zijn. Een gegeven dat het fundament vormt voor uw (toekomstige) investering in één of meerdere vakantiewoningen.

Zwembad Droompark Hooge Veluwe

Bekijk het woningaanbod op Droompark Hooge Veluwe

Op Droompark Hooge Veluwe in Arnhem vindt u verschillende types vakantiewoningen. Bekijk ze hier en ontdek uw investeringsmogelijkheden. 

EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
Luxe 4-persoons chalet met zonnepanelen en alle aandacht voor duurzaamheid
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 159.500
Bekijk woning
Hackfort op Resort De Utrechtse Heuvelrug
EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 132.500
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 72.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

De naam, Droompark Hooge Veluwe, zegt alles over dit vakantiepark en uw perspectief als investeerder. Droompark Hooge Veluwe in Arnhem ligt aan de ingang van één Nederlands bekendste natuurgebieden, Nationaal Park De Hoge Veluwe. Bovendien is het ook op slechts drie kilometer afstand gelegen van één van Nederlands bekendste attractieparken: Burgers’ Zoo.

De Veluwe met zijn vele vogels, van spechten tot buizerds en van graslopers tot kiekendieven, alsmede de majestueuze edelherten, schattige damherten en sluwe vossen inspireren Nederlanders al vele decennia enorm. Het is niet voor niets dat de eerste vakantieparken in Nederland in de Veluwe zijn ontstaan: dit is een enorm geliefde regio onder vakantieminnend Nederland en dat weerspiegelt zich in uw investeerdersperspectief.

Die geschiedenis van deze vakantieregio laat zich goed uitbeelden in de kunst: de Veluwe heeft altijd veel kunstenaars getrokken en dat is terug te zien in het Kröller-Müller Museum, gevestigd in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier kunt u onder meer de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld bewonderen. Deze telt bijna negentig schilderijen en ruim 180 tekeningen.

De Veluwe heeft ook bouwkundigen door de jaren heen geïnspireerd, zoals de beroemde architect Berlage die het beroemde jachthuis Sint-Hubertus ontwierp. Wat de Veluwe vooral zo bijzonder maakt, is dat alle menselijke activiteit slechts een spiegel is van deze ‘groene long van Nederland’: hier staat de natuur nog altijd centraal. Iets wat u ook terug kunt zien in het bezoekerscentrum, natuurmuseum Museonder of wanneer u zelf foto’s schiet.

Burgers’ Zoo behoeft ook nauwelijks toelichting.  Dat is met zijn safaritochten, dierentuin en vooral overdekte flora en fauna één van Nederlands grootste, mooiste en bekendste bestemming voor een dagje uit. Zeker sinds Burgers’ Zoo deze bijzondere plek, die al bestond uit onder meer een jungle, woestijn en onderwaterwereld, heeft uitgebreid met de grootste overdekte mangrove ter wereld.

Droompark Hooge Veluwe ligt overigens niet alleen aan Nationaal Park De Hoge Veluwe, maar ook nabij een ander Nederlands natuurpronkstuk: Nationaal Park Veluwezoom. Dit natuurgebied is maar liefst 5100 hectare groot en biedt een grootse variatie aan landschapscontouren. Van hoge toppen zoals de Posbank tot heidevelden met een weids uitzicht en van gezellige dorpen en prachtige landgoederen tot de aanblik van de meanderende rivier de IJssel.

Omdat de binnenstad van Arnhem ook op slechts tien minuten rijafstand ligt, biedt Droompark Hooge Veluwe het beste van natuurschoon en stedelijke  voorzieningen. Dit vertaalt zich in het aanzien van het vakantiepark: Droompark Hooge Veluwe is een begrip en dat uit zich in een rijk faciliteiten- en voorzieningenniveau en een breed verblijfsaanbod.  Van chalets tot groteske vakantiebungalows: een vakantiewoning van elke grootte op Droompark Hooge Veluwe is interessant door de unieke ligging en wordt dan ook aangeboden. Dit vakantiepark is kortom zowel in de ‘breedte’ als de ‘diepte’ een investeringsbelofte.

Droompark Hooge Veluwe

Bezoek de informatiedagen op Droompark Hooge Veluwe

Ziet u de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Hooge Veluwe in Arnhem helemaal zitten? Ontdek dan de mogelijkheden tijdens één van de open dagen of informatieavonden of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. 

Informatiedagen Droompark Hooge Veluwe

Neem contact op met Droompark Hooge Veluwe

Heeft u vragen over Droompark Hooge Veluwe? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de investeringsmogelijkheden en verschillende recreatiewoningen.

Adres 
Koningsweg 14
6816 TC Arnhem

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak