Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Luchtfoto Droompark Maasduinen

Droompark Maasduinen

Geniet van Noord-Limburg op Droompark Maasduinen 

Droompark Maasduinen ligt op een steenworp van de Maas, in Belfeld en tegelijkertijd midden in de natuur. Het vakantiepark wordt omringd door een bos dat de grens vormt tussen Nederland en Duitsland. Het natuurgebied Holtmühle, een hoogterras dat de opmaat vormt voor de steilwand van de Maas, is interessant voor zowel wandelaars als fietsers, want hier worden hoogtes van bijna vijftig meter bereikt.

Dit natuurgebied sluit bovendien aan bij een ander stuk natuurpracht, de Ravensheide, aan de Duitse kant van de grens.  Daarnaast ligt ten zuidwesten van Belfeld het prachtige rivierduingebied Het Paterbosje. In deze groene long ontspringen ook enkele beken, zoals de Maalbeek, Veenbeek en Aalsbeek. En dan is er nog midden in deze natuur Kasteel Holtmühle, een zeventiende-eeuws kasteel waar als één van de weinige kastelen in Nederland de tiendschuren bewaard zijn gebleven. Fraai zijn ook de twee separate poortgebouwen die bewaard zijn gebleven.

Droompark Maasduinen is ook gelegen nabij andere natuurparels zoals het uiterwaardengebied Rivierpark Venlo-Velden. Grasland, riet, kleine (moeras)struiken, wilgenstruweel en galloways geven dit gebied zijn ‘gezicht’. Een heel andere aanblik, dat van (naald)bossen en vennen, geeft natuurgebied Zwart Water. Heide kunt u ook zien nabij het vakantiepark, op de Grote en Kleine Heide, waarbij u wel een klim moet maken tot maximaal 43 meter hoogte.

Plattegrond Droompark Maasduinen

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Tiny Houses Droompark Maasduinen
Tiny Houses Droompark Maasduinen
Tiny Houses Droompark Maasduinen
Vakantiewoning Droompark Maasduinen
Vakantiewoning Droompark Maasduinen
Restaurant Droompark Maasduinen
Restaurant Droompark Maasduinen
Restaurant Droompark Maasduinen
Restaurant Droompark Maasduinen
Restaurant Droompark Maasduinen
Speeltuin Droompark Maasduinen
Bekijk de sfeerimpressie van Droompark Maasduinen!
Droompark Maasduinen
Bekijk alle foto's

Faciliteiten op Droompark Maasduinen

Droompark Maasduinen verwent zijn gasten met een verwarmd binnenzwembad, een Turks stoombad en een Finse sauna. Verder kent het natuurmeer niet alleen een zandstrand, maar is het ook omgeven door bos wat het aanzicht zeer fraai maakt. Op het vakantiepark zijn er voor de kids diverse speeltuinen, daarnaast kan jong en oud zich vermaken op het multifunctionele sportveld. Jezelf fit houden kan ook in de fitnessruimte of meer op speelse wijze op de airtrampoline.

Het hoofdgebouw met restaurant is zowel het rust- als meetingpunt. Hier kunt u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds terecht, van het ontbijt tot en met het diner en het gezellige drankje achteraf.

Restaurant Droompark Maasduinen

Bekijk het woningaanbod op Droompark Maasduinen

We bieden op Droompark Maasduinen in Limburg verschillende vakantiewoningen aan. Neem vrijblijvend contact op en bel of maak een afspraak met de verkoopadviseur voor advies op maat over bijvoorbeeld de investeringsmogelijkheden!

Luxe en prachtige recreatiewoning Cube Elite Premium
EuroParcs Maasduinen
Prachtige ruime en moderne woning
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 230.000
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Maasduinen
Unieke energie-arme en gasloze recreatiewoning op Droompark Maasduinen.
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
Cube la Mer Premium
EuroParcs Maasduinen
Unieke energie-arme en gasloze recreatiewoning op Droompark Maasduinen.
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 149.500
Bekijk woning
Cube Maximaal Premium op Droompark Maasduinen
EuroParcs Maasduinen
Unieke energie-arme en gasloze recreatiewoning op Droompark Maasduinen.
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 189.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Rivierduinen. Een steilwand. Een hoogterras tot wel 49 meter hoogte. Het is de Maas die Droompark Maasduinen in belangrijke mate zijn unieke karakter geeft, maar de omgeving van het vakantiepark in Belfeld biedt meer dan alleen dat. Droompark Maasduinen ligt nabij Venlo met zijn bruisende centrum. Ook is het resort gesitueerd op slechts twintig minuten rijden van attractiepark Toverland dat onder meer vijf achtbanen heeft.

Droompark Maasduinen inspireert echter zelf ook, want met onder andere een natuurmeer, binnenzwembad en uitgebreide wellnessvoorzieningen is dit vakantiepark een familiepark pur sang!

Mönchengladbach

De ligging nabij de Duitse grens maakt het resort nog interessanter, voor huurders en daarmee ook voor investeerders. Zo bent u binnen een kwartier in Mönchengladbach waar u heerlijk kunt shoppen in de grote warenhuizen in de Hindenburgstrasse en verder ook uitstekend kunt winkelen in de Bismarckstrasse en Friedrichstrasse. Daarnaast is het in het centrum, de Altstadt, van Mönchengladbach goed toeven in de horeca.

Maar datzelfde kan gezegd worden van De Oude Markt in Venlo. Dit centrale plein heeft nog meer sfeer dan Mönchengladbach, omdat er meer Middeleeuwse panden bewaard zijn gebleven. Andere blikvangers zijn de hoofdkerk van Venlo, de Sint-Martinus basiliek, de kloosters Mariaweide en Mariadal, het Stadhuis van Venlo uit 1597, de Latijne School uit 1611, het Romerhuis  uit circa 1521 en de historische Gasthuisstraat. Hier vindt u ook mooie boetieks en speciaalzaken. Andere winkelstraten zijn de Jodenstraat en Klaasstraat, in de Vleesstraat en Lomstraat treft u verder bekende ketens. Verder is de nieuwe Maasboulevard inspirerend met vele grote merken en mooie terrassen. Tenslotte hoeft u niet per se naar Mönchengladbach om te shoppen, want Venlo heeft aan de noordzijde van de binnenstad een Duits winkelaanbod.

Roermond

Ook het aan Venlo grenzende Tegelen is een bezoek waard met onder meer zijn brouwerij annex pottenbakkerswerkplaats Kranenbeukershuis. Overigens ligt ook Roermond op maar iets meer dan twintig minuten rijden vanaf Droompark Maasduinen. Ook in deze stad biedt het historische centrum veel beleving, gezelligheid in de horeca en winkelplezier, maar Roermond is vooral ook bekend om zijn Designer Outlet Roermond waar u A-merken tegen grote kortingen kunt kopen.

Voor wie actie wil: Toverland heeft niet alleen achtbanen, maar ook vijf waterattracties met snelstromen en boomstammen. In totaal telt het familiepark 32 attracties. Toverland richt zich daarbij op elke doelgroep, van klein tot groot. Net als Droompark Maasduinen. De veelzijdigheid van het vakantiepark en de omgeving weerspiegelt uw investeerdersperspectief.

Droompark Maasduinen

Informatiedagen op Droompark Maasduinen

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Maasduinen tegen de grens met Duitsland? Bezoek dan één van de informatiedagen en ontdek het park van dichtbij. 

Speeltuin Droompark Maasduinen

Neem contact op met Droompark Maasduinen

In een vakantiewoning op Droompark Maasduinen waant u zich bijna in het buitenland, het park ligt namelijk tegen de Duitse grens. Vragen over Droompark Maasduinen? Wij staan u graag te woord! 

Adres 
Maalbekerweg 25
5951 NS Belfeld

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak