Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Haven Droompark Marina Strandbad

Droompark Marina Strandbad

Een recreatiewoning aan de rand van de Achterhoek

Droompark Marina Strandbad is gelegen in Olburgen aan de rand van de Achterhoek en direct aan een meer en de IJssel. Het vakantiepark ligt op enkele minuten rijafstand van Dieren, op iets meer dan tien minuten met de auto van Doesburg, op twintig minuten rijden van Zutphen, op 25 minuten van Doetinchem en op iets meer dan een half uur van Arnhem en Lochem.

De ligging nabij de Veluwezoom en zijn heuvels maakt het vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht door de bossen. Echter, Olburgen is ook ideaal gelegen om de Achterhoek of de IJsselvallei te verkennen. Dat laatste kunt u doen met de auto of fiets of per boot, want Droompark Marina Strandbad heeft een eigen jachthaven.

Daarnaast ligt het vakantiepark ook gunstig om een dagje uit te plannen naar bijvoorbeeld Burgers’ Zoo of het Openluchtmuseum in Arnhem, het Doolhof in Ruurlo en het Klimbos in hetzelfde dorp.

Andere tips voor een dagtrip vanuit Droompark Marina Strandbad zijn belevingspark Cactus Oase en het Hof van Eckberge in Eibergen: een veelzijdige 25.000 vierkante meter grote speel- en belevingsaccommodatie met  onder meer  400 vierkante meter lasergamejungle, uitdagende klimstructuren, een minizoo en ruim 10.000 liter zoutwateraquaria. Een andere aanrader is Erve Brooks in Gerselaar dat zowel een uitdagende binnen- als buitenspeelplaats heeft met onder meer boomstammen die je lopend over het water moet trotseren en een air-trampoline. 

Plattegrond Droompark Marina Strandbad

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Droompark Marina Strandbad
Vakantiewoning op Droompark Marina Strandbad
Vakantiewoning Droompark Marina Strandbad
Vakantiewoning Droompark Marina Strandbad
Zwembad Droompark Marina Strandbad
Zwembad Droompark Marina Strandbad
Restaurant Droompark Marina Strandbad
Restaurant Droompark Marina Strandbad
Restaurant Droompark Marina Strandbad
Haven Droompark Marina Strandbad
Haven Droompark Marina Strandbad
Wellness Droompark Marina Strandbad
Supermarkt Droompark Marina Strandbad
Restaurant Droompark Marina Strandbad
Bekijk alle foto's

Genoeg te doen op Droompark Marina Strandbad

Droompark Marina Strandbad staat voor waterbeleving. In het aangrenzende meer, in het buitenbad of wanneer u met een boot vanuit de jachthaven de IJssel opgaat. Ook biedt het vakantiepark diverse vismogelijkheden. Voor de kinderen bestaan er genoeg spel- en sportmogelijkheden in de speeltuinen en op de grasvelden op het resort. Droompark Marina Strandbad beschikt verder over een uitstekende internetverbinding en een hoofdgebouw waar de receptie, een restaurant, luxe snackbar, loungeruimte en bruin café in is gevestigd.

Voor de meeste vakantievierende gezinnen staat waterrecreatie bovenaan hun lijst met favoriete tijdsbestedelingen met het gezin. Dat maakt in combinatie met het rijke faciliteitenniveau  Droompark Marina Strandbad tot een interessante investeringslocatie.

Restaurant Droompark Marina Strandbad

Bekijk het woningaanbod op Droompark Marina Strandbad

Wilt u meer weten over de vakantiewoningen op Droompark Marina Strandbad? Kom dan op bezoek tijdens een van de informatie dagen of maak een afspraak met een aankoopadviseur wanneer het u uitkomt.

Unieke en luxe vakantiewoning Cube Magnifique
EuroParcs Marina Strandbad
Unieke vakantiewoning die wij met recht de grootste van Nederland durven te noemen!
8 personen
5 Kamers
Vanaf € 299.500
Bekijk woning
Stoere en solide vakantiewoning Cube La Mer Premium Plus
EuroParcs Marina Strandbad
Met deze luxe en bijzondere vormgeving steel je de show
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 139.500
Bekijk woning
EuroParcs Marina Strandbad
Stijlvolle woning met klasse en een luxe uitstraling!
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
Sfeervolle vakantiebungalow kopen
EuroParcs Marina Strandbad
Fraaie vakantiewoning onder architectuur ontworpen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 159.500
Bekijk woning
Cosy Royal Droompark Marina Strandbad
EuroParcs Marina Strandbad
Luxe 4-persoons chalet met zonnepanelen en alle aandacht voor duurzaamheid
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 163.000
Bekijk woning
Modus op Droompark Bad Hoophuizen
EuroParcs Marina Strandbad
Duurzame woning waarbij de L niet alleen voor de vorm staat maar ook voor luxe.
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Het beste van drie werelden, dat biedt Droompark Marina Strandbad. Dit vakantiepark in Olburgen ligt in de Achterhoek, maar tevens vlakbij de Veluwezoom en in de IJsselvallei. Het maakt Droompark Marina Strandbad tot een drietrapsraket naar een interessant investeringsrendement, omdat door de veelzijdigheid van de omgeving er een breed vakantiepubliek wordt aangesproken.

De Veluwezoom staat niet alleen bekend om het bos en het rijke vegetatie- en dierenleven, maar ook om de heuvels. Zo heeft u vanaf de negentig meter hoge Posbank niet alleen uitzicht over het bos, maar ook over het IJsseldal en zelfs een stuk land aan de andere kant van de Nederlands-Duitse grens. Kortom, een ideaal wandel- en fietsgebied, maar Droompark Marina Strandbad biedt meer dan dat. Sterker nog, de ligging aan een meer maakt samen met de IJssel en de jachthaven dat het vakantiepark uitstekend is toegerust voor waterrecreatie. Een tocht over De IJssel inspireert, elke keer weer, door het uitzicht over de meanderende rivier en de groene stroken ernaast waar Schotse hooglanders, IJslandse paarden en een grote variëteit aan vogels te zien zijn.

Officieel hoort Marina Strandbad echter bij de Achterhoek, bekend om zijn vele kastelen, de houtwallen en het coulisselandschap. Het vakantiepark is de ideale uitvalsbasis om de burchten rondom Vorden te bekijken, ijsvogels te zien tijdens een vaartocht op een berkelzomp over de Berkel of het sfeervolle Lochem met zijn historische centrum te bekijken.

Ook stedelijk comfort is nabij. Niet alleen in Lochem, maar ook in andere nabij gelegen plaatsen als Dieren, Doesburg, Zutphen en Arnhem. Naar Dieren, dat zo ongeveer om de hoek ligt van het vakantiepark, gaat u voor de noodzakelijke boodschappen, maar Doesburg, Zutphen en Arnhem zijn inspirerende steden. Zowel qua cultuur, historie en in het geval van Arnhem en Zutphen ook qua winkelplezier. In Doesburg geeft het centrale plein met de Waag en het stadhuis een wauw-effect, Zutphen heeft een veel groter Middeleeuws centrum. Blikvangers zijn onder meer de bibliotheek De Librije, de Walburgiskerk, de Drogenapstoren uit 1444, de Bourgonjetoren uit 1457, de zeven eeuwen oude Kruittoren, de zeventiende-eeuwse Wijnhuistoren met zijn eerste zuivere carillon ter wereld en diverse waltorens uit de dertiende eeuw. Wie wil winkelen is op de Groenmarkt, Houtmarkt en Zaadmarkt aan het juiste adres.

In Arnhem behoren tot de blikvangers de vijf eeuwen oude Sint Eusebiuskerk, de Sabelspoort, Huis Sonsbeek en de vele beschermde stadsgezichten, zoals de wijken Geitenkamp, Sonsbeekkwartier-Noord, Sonsbeekpark, Mussenberg en Van Verschuerwijk. Onder meer aan de Varkensstraat en de Korenstraat kunt u uitgaan, de Koningstraat is de belangrijkste winkelstraat van Arnhem. 

Daarnaast heeft Arnhem met Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum ook twee trekpleisters in huis voor het hele gezin! Het is de verscheidenheid van het landschap, stedelijk aanzien en vermaak dat Droompark Marina Strandbad voor een belangrijk deel zijn kracht geeft. Hier komt u tot rust en wordt u geïnspireerd!

Luchtfoto Marina Strandbad

Bezoek de informatiedagen op Droompark Marina Strandbad

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Marina Strandbad in de IJsselvallei? Komt u dan gerust langs op één van de informatiedagen en ontdek alle mogelijkheden. 

 

Receptie Droompark Marina Strandbad

Neem contact op met Droompark Marina Strandbad

Op zoek naar een mooie investeringsmogelijkheid in de Achterhoek? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over de verschillende recretiewoningen op Droompark Marina Strandbad in Olburgen.

Adres
Pipeluurseweg 8
7225 ND Olburgen

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak