Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Speeltuin Droompark Molengroet

Droompark Molengroet

Droompark Molengroet vind je op een A-locatie

Droompark Molengroet ligt op een absolute A-locatie, aan recreatiegebied Geestmerambacht aan de doorgaande weg N245 tussen Alkmaar en Schagen. Daarnaast ligt het resort op nog geen twee kilometer aan het Noordhollandsch kanaal, beeldbepalend voor Noord-Holland en de doorgaande weg N9 tussen Alkmaar en Den Helder.

Vanaf het vakantiepark bent u in tien minuten in Schoorl dat om meer bekend is dan alleen zijn strand en zeevertier. Schoorl herbergt ook de zogeheten Strandduin waar oud en jong van af kan rollebollen. Hier vindt u de hoogste duinen van Noord-Holland gecombineerd met veel naaldbos. Kortom, een omgeving die zich leent voor een inspirerende wandeling of fietstocht.

Ook bent u in slechts tien minuten op de Waag in Alkmaar of de Markt in Schagen: twee toplocaties om in een historische omgeving wat te eten en drinken met de familie.

Plattegrond Droompark Molengroet

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Vakantiewoningen Droompark Molengroet
Buitenzwembad Droompark Molengroet
Vakantiewoning Droompark Molengroet
Vakantiewoning Droompark Molengroet
Restaurant Droompark Molengroet
Restaurant Droompark Molengroet

Veel te doen op Droompark Molengroet

Droompark Molengroet heeft zelf een verwarmd buitenzwembad. Daarnaast kunt u om de spreekwoordelijke hoek zwemmen in de grootse waterplas in recreatiegebied Geestmerambacht. Dit park onderscheidt zich verder door de ruime vismogelijkheden. Verder kleuren sport- en speelvelden, een trampoline, speeltuinen en een jeu-de-boulesbaan het vakantiepark in. Droompark Molengroet wordt opgesierd met een groot en mooi restaurant bij de ingang. In het hoofdgebouw treft u verder naast de receptie ook een loungeruimte, luxueuze snackbar en bruin café aan.

In de directe omgeving zijn nog veel meer faciliteiten. Op vijf minuten rijden nabij Dirkshorn ligt De Holle Bolle Boom: een groots overdekt kinderspeelparadijs met daarnaast een spetterbad in de buitenlucht. Ook op vijf minuten rijden, in Tuitjenhorn, ligt het Van Blanckendaellpark, een dierentuin met onder meer zebra’s, lama’s en tal van vogel- en apensoorten. Iets verder weg, op Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna, kunt u grotere zoogdieren zoals leeuwen en Siberische tijgers bekijken.  

Op tien minuten rijden, in Schagen, kunt u in SkagaVenture u helemaal uitleven op de overdekte kartbaan van maar liefst 350 meter lengte. Verder herbergt dit overdekte ‘spel- & sportparadijs’ een grootse trampolinepark van duizend vierkante meter. Ook interessant voor de kids: de Virtual Reality Rooms waar je virtuele gevechten levert of racet in een F1-wagen. Voor de jongere kinderen is er een indoor jungle speeltuin.

Speeltuin Droompark Molengroet

Bekijk het woningaanbod op Droompark Molengroet

Op Droompark Molengroet vindt u verschillende type woningen. Kom langs, bezoek, beleef ons vakantiepark en ontvang persoonlijk advies op maat van onze aankoopadviseur. Wilt u meer weten over de recreatiewoningen op dit park? Neem contact op en bel of maak een afspraak. Wij staan u graag te woord!

Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Aan een groot recreatiegebied, het Geestmerambacht, met veel zwemwater, strandjes, ligweiden en bos. Vlakbij de Noord-Hollandse kust met zijn duinen, bossen en stranden. Vlakbij Alkmaar met zijn sfeervolle centrum en Kaasmarkt. En ook vlakbij Schagen met zijn Markt en authentieke West-Friese dagen. Droompark Molengroet groet u met een spreekwoordelijke stevige hand, want de omgeving maakt dit Noord-Hollandse vakantiepark tot een robuuste investering.

Dit resort kent een entree en verdere inrichting vol allure en is daardoor in de wijde omtrek al vele jaren een begrip. Die status, dat weerspiegelt uw investeerdersperspectief. Omdat het vakantiepark op luttele kilometers ligt van zowel de zee als de duinen als het strand als groot natuurwater als loofbos als naaldbos als stedelijk vertier, geldt Droompark Molengroet als een investeringslocatie die loont in ‘de diepte’. Dit houdt in voor zowel de korte als de lange termijn dankzij het brede en diverse aanbod aan vertier en ontspanning in de omgeving. 

Droompark Molengroet

Informatiedagen op Droompark Molgengroet

Heeft u interesse in de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Molengroet, gelegen in het recreatiegebied Geestmerambacht? Kom naar de informatiedagen en ontdek de mogelijkheden van een woning in het mooie Noord-Holland. 

Receptie Droompark Molengroet

Neem contact op met Droompark Molengroet

Een vakantiewoning in Noord-Holland? Dat kan op Droompark Molenrgoet dat vlakij het waterrijke recreatiegebied Geestmerambacht ligt. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Molengroet 1
1723 PX Noord-Scharwoude

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak