Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Strand Droompark Schoneveld

Droompark Schoneveld

Een 5 sterren vakantiepark aan de Zeeuwse kust

Droompark Schoneveld ligt in Breskens direct aan het strand en de zee, aan de monding van de Westerschelde. U kunt hier genieten van vier kilometer strand, daarnaast ligt het vakantiepark nabij enkele natuurgebieden.

Een aanrader op dit gebied is de Verdronken Zwarte Polder, een slikken en schorrengebied. Dit gebied heeft een open verbinding met de zee, waardoor het enkele keren per jaar overstroomt. Het gevolg is een bijzondere en zeldzame vegetatie, verder broeden er vele vogels. In de zomer zijn er excursies door dit natuurgebied mogelijk. Daarnaast kunt u met Droompark Schoneveld als uitvalsbasis fraaie wandelingen maken door enerzijds het Bos van Erasmus en de achterliggende Knokkertpolder en anderzijds natuurgebied De Blikken. Dit laatste gebied is een weilanden- en krekenomgeving waar veel weidevogels broeden en rusten. 

Voor stedelijk comfort bent u vanaf Droompark Schoneveld in een kwartier  in het vestingstadje Sluis en in een half uur in Terneuzen. De ligging van Droompark Schoneveld is bijzonder doordat het niet alleen aan zee ligt, maar u ook zo de overstap naar Vlissingen kunt maken en dat u vlakbij België zit. Daardoor kunt u, wanneer u bereid bent voor een half uur de auto in te stappen, in de badplaats Knokke het strand-, zon- en zeegevoel combineren met het Bourgondische karakter van onze zuiderburen. Als bonus is er dan nog Brugge dat op veertig minuten rijafstand ligt. Deze stad wordt beschouwd als één van de mooiste ter wereld.

Plattegrond Droompark Schoneveld

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Vakantiewoningen Droompark Schoneveld
Vakantiewoningen Droompark Schoneveld
Droompark Schoneveld
Vakantiewoning Droompark Schoneveld
Restaurant Droompark Schoneveld
Restaurant Droompark Schoneveld
Restaurant Droompark Schoneveld
Breskens Droompark Schoneveld
Strand Droompark Schoneveld
Strand Droompark Schoneveld
Bekijk alle foto's

Rijk faciliteitenniveau op Droompark Schoneveld

Droompark Schoneveld staat voor comfort, ook als het om ontspanning gaat. Laat alle dagelijkse beslommeringen los in de wellnessruimtes waar uw geest en lijf kunt verkwikken in de infraroodsauna, reguliere sauna, op de zonnebanken en op de relaxbanken. Of tover een lach op de gezichten van de familie in de bowlingbaan of in het overdekte binnenzwembad. Ook buiten is van alles te doen, vooral ook omdat Droompark Schoneveld direct aan strand en zee ligt. Voor de kinderen is het resort sowieso een speelwalhalla: het heeft diverse speeltuinen, een airtrampoline en er is genoeg ruimte om te voetballen of een andere balsport. Voor de ouderen is er onder meer een jeu-de-boules baan aangelegd.

Het gemak staat op het vakantiepark voorop, voor jong en ouder. Daarom kent Droompark Schoneveld een goede internetvoorziening en een eigen supermarkt. Het hoofdgebouw, met een receptie, restaurant, luxueuze snackbar, loungeruimte en bruin café vormt het kloppend hart van het vakantiepark. Het rijke faciliteitenniveau in combinatie met de unieke ligging maakt Droompark Schoneveld tot een interessante investeringslocatie.

Parkshop Droompark Schonveld

Bekijk het woningaanbod op Droompark Schoneveld

 

Bent u benieuwd en wilt u binnenkijken? Dat kan zoals u ziet digitaal. U bent eveneens van harte welkom om even op bezoek te komen tijdens een van de informatie dagen of maak gerust een afspraak met de aankoopadviseur wanneer het u uitkomt.

Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Vakantieparken direct aan zee zijn gewilde investeringslocaties en daarmee is gelijk de belangrijkste pre van Droompark Schoneveld genoemd. Dit vakantiepark ligt direct aan het strand en aan zee, aan de monding van de Westerschelde. Breskens en omgeving biedt vier kilometer aan strand. Daarnaast kent de omgeving van Droompark Schoneveld nog enkele andere highlights, zoals de oudste gietijzeren vuurtoren van Nederland (uit 1868), een fort uit 1809 en het centrum van Breskens zelf met zijn gezellige winkels, horeca en het Visserijmuseum.

Droompark Schoneveld kent bovendien een rijk faciliteitenniveau met onder meer een binnenzwembad en een bowlingbaan wat de status van topbestemming voor het gezin verder versterkt. Uw perspectief op goede huurinkomsten zijn verder geborgd door de veelzijdigheid van de omgeving.  Zo bent u niet alleen vanaf Droompark Schoneveld binnen twintig minuten in België en in iets meer dan een half uur in de bekende Belgische kustplaats Knokke.

Brugge, waarvan de binnenstad op de beschermde Unescowerelderfgoedlijst staat, ligt op veertig minuten rijden. Het is de reistijd meer dan waard, want Brugge wordt beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld.

Droompark Schoneveld biedt echter in de eerste plaats de zon-, strand- en zeebeleving waar veel vakantiegangers naar op zoek zijn. Ook qua vakantiewoningen. Deze ademen op Droompark Schoneveld in alles het vrijheidsgevoel uit dat de zee symboliseert: luchtig en tegelijkertijd luxueus, een grote lichtinval maar tegelijkertijd veel en privacy en uiteraard is elke vakantiewoning gelegen op een ruime kavel zodat u elke ochtend met een kopje koffie in de hand de schittering van de opgaande zon op het water kunt bewonderen.

U kunt de zee ook op, bijvoorbeeld door voor een dagje uit naar Vlissingen te kiezen. Er gaat namelijk elke dag een veerboot tussen Vlissingen en Breskens. Deze is wel alleen toegankelijk voor fietsers en voetgangers, wie met de auto wil zal moeten opteren voor de Westerscheldetunnel bij Terneuzen.

Vlissingen biedt veel qua strand- en winkelplezier, maar Sluis op een kwartier rijden biedt weer wat meer dorpse gemoedelijkheid. Ook hier kunt u in een knusse sfeer genieten, van het eten en drinken maar ook van het stadhuis dat in 1390 werd gebouwd en als enige in Nederland een versterkte toren met vier hoektorens heeft. Iets verder weg ligt Terneuzen dat een eigen theater, een gezellig winkelcentrum, bioscoop, een overdekte skibaan en een overdekt zwembad heeft.

Brugge

De grootste beleving qua winkelen en uitgaan in de omgeving biedt Brugge. Tussen ’t Zand en de Grote Markt bevinden zich de meeste winkels, in de omgeving van de Eiermarkt, het Kraanplein en de Kuipersstraat zijn de uitgaansgelegenheden. De Grote Markt en wederom ’t Zand kennen verder veel tearooms. In totaal kent de stad meer dan vijfhonderd horecazaken.

 Brugge staat ook voor Bourgondisch, vele speciaalbieren worden gelinkt aan de stad of worden er nog steeds gebrouwen. Ook op het gebied van chocola en kaas geniet Brugge een grote naam.

Maar de stad is vooral bekend om zijn historisch erfgoed: wie in Brugge wandelt waant zich in de Middeleeuwen. Het oudste pand is de Saaihalle uit de veertiende eeuw. De Rozenhoedkaai. De Sint-Salvathorskathedraal. De Grote Markt zelf. De Burg met het Stadhuis. Het Jan van Eykplein. De oude stadspoorten. Ze vormen tezamen slechts een klein deel van de historische pracht van Brugge. Gecombineerd met de frisse uitstraling en het strand-,zon- zeegevoel op Droompark Schoneveld vormt dit uw fundament voor een geborgde investering. De omgeving van Droompark Schoneveld biedt namelijk simpelweg alles wat een vakantievierend gezin wenst.

 

Lobby Droompark Schoneveld

Informatiedagen op Droompark Schoneveld

Bezoek één van de informatie avonden of open dagen als u interesse heeft in de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Schoneveld in Breskens en ontdek de mogelijkheden. 

Bezoek de informatiedagen op Droompark Schoneveld

Neem contact op met Droompark Schoneveld

Altijd al een recreatiewoning aan de Zeeuwe Kust gewild? Dit is uw kans! Bekijk het woningaanbod op Droompark Schoneveld en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Adres
Schoneveld 1
4511 HR Breskens

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak