Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Droompark Spaarnwoude

Droompark Spaarnwoude

Spaarnwoude, middenin het bekende recreatiegebied

Droompark Spaarnwoude ligt in een van de bekendste recreatiegebieden van Noord-Holland, Spaarnwoude, nabij de doorgaande weg tussen Amsterdam en IJmuiden. Het vakantiepark heeft de naam van de perfecte uitvalsbasis en niet alleen om het centrum van de hoofdstad te bezoeken en daar bijvoorbeeld te genieten op het Leidseplein, Rembrandtplein of in de Jordaan. Vanaf Droompark  Spaarnwoude is het slechts vijftien minuten rijden naar het strand in Wijk aan Zee of IJmuiden. Ook het historische Haarlemse stadshart is op nog geen dertig minuten rijafstand gelegen.

Daarnaast is het vakantiepark nabij Golfbaan Spaarnwoude gesitueerd. Die heeft maar liefst 66 holes en is daarmee het grootste golfcomplex van Europa is. Ook SnowWorld Amsterdam is zowat naast het vakantiepark gelegen. Deze telt pistes tot 170 meter lang voor de geoefende en minder geoefende wintersporter en een aparte kinderpiste.

Droompark  Spaarnwoude is echter vooral ook een vakantiepark voor winkelliefhebbers. De Bazaar is één van de bekendste winkelwalhalla’s van Nederland. Verdeeld over zeven hallen is er vrijwel alles te krijgen wat u wilt, zowel op het gebied van food als non-food en dat tegen scherpe prijzen. Beleving biedt ook het bekroonde Beverwijkse winkelcentrum waar winkeliers intensief met elkaar samenwerken om u als klant te verwennen.

Plattegrond Droompark Spaarnwoude

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Vakantiewoningen Droompark Spaarnwoude
Vakantiewoningen Droompark Spaarnwoude
Vakantiewoning Droompark Spaarnwoude
Vakantiewoning Droompark Spaarnwoude
Vakantiewoning Droompark Spaarnwoude
Restaurant Droompark Spaarnwoude
Snackbar Droompark Spaarnwoude
Restaurant Droompark Spaarnwoude
Zwembad Droompark Spaarnwoude
Zwembad Droompark Spaarnwoude
Speeltuin Droompark Spaarnwoude
Bekijk alle foto's

Faciliteiten Droompark Spaarnwoude

Droompark Spaarnwoude herbergt een verwarmd binnenzwembad, een apart baby-/peuterbad bruiningsapparatuur, sauna, solarium en een Turks stoombad.

Daarnaast is het vakantiepark gelegen in een bijzondere omgeving. Zwemwater, stranden en ligweiden kleuren recreatiegebied Spaarnwoude in. Op Droompark Spaarnwoude zelf kunt u zich verder ontspannen en inspannen op de sport- en speelvelden. Verder zijn er speeltuinen voor de kinderen, een trampoline, tafeltennistafels, een jeu-de-boules baan en een visvijver. Het hoofdgebouw is een ontmoetingspunt en niet alleen omdat de receptie er is gevestigd. Hier kunt u genieten in het restaurant, loungeruime, luxueuze snackbar en het bruine café.

Restaurant Droompark Spaarnwoude

Bekijk het woningaanbod op Droompark Spaarnwoude

Bent u benieuwd en zou u binnen willen kijken? Dat kan digitaal, maar ook in levende lijve! U bent van harte welkom, bijvoorbeeld tijdens een open dag, bij ons op het resort! Een recreatiewoning kopen in Noord-Holland? Laat u adviseren bij de aankoop van een vakantiewoning en maak een afspraak over de investeringsmogelijkheden.

EuroParcs Spaarnwoude
Stijlvolle woning met klasse en een luxe uitstraling!
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Geniet in één van de grootste recreatiegebieden, Spaarnwoude, van Noord-Holland. Met het grootste golfcomplex van Europa om de hoek. Droompark Spaarnwoude staat voor ontspanning met de hoofdletter O. Bovendien is dit vakantiepark ideaal gelegen: op slechts een kwartier rijafstand van zowel de Noord-Hollandse kust als Amsterdam.

Droompark Spaarnwoude is echter ook een toplocatie voor winkelliefhebbers. Het ligt op korte rijafstand van de bekende Bazaar met zeven hallen waar je in Oosterse, Turkse of gewoon Nederlandse sfeer vrijwel alles kunt aanschaffen. Ook zit je vanaf Droompark Spaarnwoude zo in het centrum van Beverwijk dat begin 2020 nog door Willem-Alexander werd bezocht, omdat de winkeliers er zo innovatief zijn.

In de buurt van Droompark Spaarnwoude heb je ook wintersportfun: indoorskibaan SnowWorld Amsterdam heeft pistes voor de geoefende, minder geoefende en beginnende skiër.

De diversiteit van de regio, zowel landschappelijk als qua ontspanningsmogelijkheden, maakt samen met de luxueuze inrichting van het park Droompark Spaarnwoude tot een gewilde investeringslocatie. 

Vakantiewoningen Droompark Spaarnwoude

Bezoek de informatiedagen op Droompark Spaarnwoude

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Spaarnwoude? Bezoek dan één van de open dagen of informatieavonden. Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Droompark Spaarnwoude.

 

Vakantiewoningen Droompark Spaarnwoude

Neem contact op met Droompark Spaarnwoude

Met een recreatiewoning op Droompark Spaarnwoude heeft u het beste van twee werelden. Het park ligt middenin een natuurrijk gebied, maar ook de stedelijke voorzieningen van Amsterdam zijn vlakbij. Neem contact met ons op voor alle informatie over de aankoop van een tweede huis.

Adres
Zuiderweg 2
1165 NA Halfweg

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak