Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Watersport Droompark Zuiderzee

Droompark Zuiderzee

Heerlijk uitwaaien op Droompark Zuiderzee

Droompark Zuiderzee ligt in Hulshorst, op dertien minuten met de auto van zowel Harderwijk als Nunspeet: het vakantiepark, dat naast Droompark Bad Hoophuizen is gelegen, is precies tussen deze twee plaatsen in gesitueerd. Wie naar Harderwijk gaat, treft een mooie stedelijke uitstraling. Wie kiest voor de horeca en winkels in Nunspeet zal een oer-Nederlandse gemoedelijke sfeer ervaren. Waarbij Nunspeet ook enkele blikvangers heeft zoals korenmolen De Duif, de tuin met grootse coniferen, rododendrons, greppels en vijvers bij het Ronde Huis en de werken van de ‘Rembrandt van de Veluwe’, Arthur Briët, in het Noord-Veluws Museum.

Zoals de Veluwe toch al om de spreekwoordelijke hoek ligt van Droompark Zuiderzee. Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op nog geen half uur rijden, verder kunt u in de directe omgeving van Nunspeet genieten van de bos, heide en zelfs vennen tijdens wandelingen over het Hulshorsterzand, Het Zwarte Veld en het Nunspeetse Zandenbos.

De ligging aan het water in combinatie met de eigen jachthaven maakt dat vanaf Droompark Zuiderzee allerlei vormen van waterrecreatie mogelijk zijn. Sowieso kan er af- en aangemeerd worden met een reguliere boot of zeilboot in de jachthaven en de stranden maken het ook mogelijk heerlijk ‘aan te liggen’ en te zwemmen in het ondiepe Veluwemeer. Maar Droompark Zuiderzee biedt meer: het heeft een eigen watersportcentrum waar u kunt leren surfen.

Verder is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis. Binnen een kwartier parkeert u de auto op de parkeerplaats van het Dofinarium en kan er met de familie genoten worden van onder meer de shows met dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, dolfijnen en walrussen. Bij Harderwijk kunt u ook het randmeer oversteken naar Flevoland en dan bent u binnen tien minuten bij Dorhout Mees, dat met 36 holes niet alleen een golfwalhalla maar u ook kunt boogschieten of kleiduifschieten.

Nabij Dorhout Mees ligt ook Walibi Holland, trendsetter binnen de Benelux op het gebied van achtbanen. Walibi Holland telt er maar liefst zeven, naast drie waterattracties en nog een kleine dertig rides. Dit attractiepark uit Biddinghuizen opent regelmatig een nieuwe achtbaan of bouwt een bestaande om,  maar blikvanger is nog altijd de Goliath. Deze achtbaan uit 2002 behaalt een snelheid van 106 kilometer per uur, is 46,8 meter hoog en is daarmee zowel de snelste, hoogste als langste achtbaan van de Benelux.

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Uitzicht over het Veluwe meer op Droompark Zuiderzee
Vakantiewoning aan het water op Droompark Zuiderzee
Modus vakantiewoning op Droompark Zuiderzee
Luchtfoto Droompark Zuiderzee
Watersport op het Veluwemeer op Droompark Zuiderzee
Jachthaven Droompark Zuiderzee
Strand bij Droompark Zuiderzee
Beachbar Droompark Zuiderzee
Fietstocht Droompark Zuiderzee
Bekijk alle foto's

Oneindig veel waterpret bij Droompark Zuiderzee

Het binnenzwembad, de jachthaven, de stranden, de zwemmogelijkheden in het Veluwemeer, de surfschool: ze vormen tezamen het aanbod aan waterrecreatiemogelijkheden dat Droompark Zuiderzee bij vakantieminnend Nederland de naam van topresort heeft gegeven. Zelfs de horeca straalt die waterbeleving uit, want vanaf het restaurant annex loungeruimte annex gezellig grand café geniet u van een prachtuitzicht over het Veluwemeer. Bovendien beschikt Droompark Zuiderzee over een eigen vissteiger.

Het vakantiepark biedt ook ander vermaak, voor jong en ouder, in de buitenlucht, zoals een multifunctioneel sportveld en diverse speeltuinen. Bij slecht weer kunnen de kinderen ook hun energie kwijt, niet alleen in het binnenzwembad maar ook in het indoor speelparadijs.

Niet alleen voor de jeugd, maar ook voor hun ouders staat in Droompark Zuiderzee het comfort voorop. In het wellnesscenter komen lichaam en geest tot rust in de Finse sauna, het stoombad en het solarium. Daarnaast hoeven gasten het vakantiepark niet af voor de boodschappen, want Droompark Zuiderzee heeft een eigen minimarket.

Het geheel ontzorgen van de vakantiegasten én u als investeerder staat kortom voorop. Dat is naast het beloftevolle investeerdersperspectief de topservice die elke dag weer door ons aan de dag wordt gelegd.

Watersport op Droompark Zuiderzee

Bekijk het woningaanbod op Droompark Zuiderzee

U bent van harte welkom op Droompark Zuiderzee tijdens een van de informatiedagen of maak gerust een afspraak met de aankoopadviseur wanneer het u gelegen komt. Overweegt u een vakantiehuis te kopen? Laat u goed informeren over investeringsmogelijkheden.

Bekijk het volledige aanbod

Het vakantiepark

Droompark Zuiderzee in Hulshorst is premium in vakantiebeleving: top of the bill vakantiewoningen die qua architectuur, lichtinval en aankleding er echt uitspringen, een waterbeleving pur sang, de Veluwe en daarmee bosbeleving om de hoek en vlakbij ook allerlei vormen van gezinsvermaak zoals het Dolfinarium, attractiepark Walibi Holland en golfbaan Dorhout Mees.

Droompark Zuiderzee is kortom rijkdom, ook als het gaat om de faciliteiten en voorzieningen. Dat varieert van een jachthaven en een binnenzwembad tot een indoor speelparadijs en een multifunctioneel sportveld.

Een belangrijk pluspunt van Droompark Zuiderzee is dat stedelijk comfort dichtbij is, want Harderwijk ligt op een steenworp afstand. Daarmee wordt de vakantiebeleving verder vergroot, want deze Hanzestad kent een schilderachtig mooie binnenstad die daarom al ruim vijftig jaar tot beschermd stadsgezicht is verklaard. Blikvanger is de driebeukige basiliek Onze Lieve Vrouwekerk uit de vijftiende eeuw, u kunt hier fraaie bijna vijfhonderd oude muurschilderingen bewonderen. Ook het Sint Catharinaklooster uit 1502 is een eyecatcher, net als de Middeleeuwse stadswallen waar de Vischpoort en Smeepoort van bewaard zijn gebleven.

De Markt vormt het hart van deze vestingstad, tezamen met het vroegere stadhuis dat in 1837 in Franse stijl is herbouwd. En dan zijn er nog andere architectonische parels zoals het pesthuis dat dateert van einde zestiende eeuw, een vroeg zestiende-eeuwse kapel van de Fraters, de laat-Gotische traptoren het Linnaeustorentje en de diverse herenhuizen uit de zeventiende en achttiende eeuw. Bonus bij dit alles is de pittoreske haven die een romantisch beeld geeft van het visserijverleden van Harderwijk dat zowel voorspoed als rampen in de vorm van ongelukken op zee bracht. In totaal kent Harderwijk bijna honderd Rijksmonumenten. 

De Vischmarkt is het kloppend hart qua eten, drinken en uitgaan in Harderwijk, de Boulevard biedt het meeste aan winkelplezier. De rijkdom en de veelzijdigheid van Harderwijk ziet u weerspiegeld in de locatie, de vakantiewoningen en de verdere aankleding van Droompark Zuiderzee in het algemeen en de vakantiewoningen en faciliteiten en voorzieningen in het bijzonder. Het maakt dit vakantiepark tot toonaangevend binnen de recreatiebranche en daarmee interessant vanuit investeerdersperspectief.

Luchtfoto Droompark Zuiderzee

Bezoek de informatiedagen op Droompark Zuiderzee

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een tweede huis? Kom langs tijdens één van de informatiedagen en bezoek Droompark Zuiderzee. Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het park u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Droompark Zuiderzee.

Bezoek de informatiedagen op Droompark Zuiderzee

Neem contact op met Droompark Zuiderzee

Droompark Zuiderzee ligt direct aan het Veluwemeer. Inveteren in een recreatiewoning op dit park staat dus garant voor veel waterpret. Geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag.

Adres
Varelseweg 213
8077 RB Hulshorst

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@droomparken.nl

 

Maak een afspraak